reklama
paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
no to gratulujemy Grzesiowi silny chlopaczek z niego i odwazny;-):-) moja Julka to tak ostrozna tu by chciala sie puscic ale jak czuje ze nie ma oprcia to zaraz na kucki ale przy meblach i pchajac rowerek smiga rowno
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
ustalismt z mezem ze jutro idziemy po buciki ale dopoki tak nie nauczy sie chodzic to na bosaczka lub w skarpetach a z jakich firm macie bucikibo my obydwie z ccc i sa niedobre
katrinm5 widze ze mamy ten sam problem:-)tez mi sie wydaje ze sa po prostu do butkow nie przyzwyczajeni
niusia poslucham Twojej rady a podeszwa jaka twrada miekka za kostkeczym sie kierowac pewnie ze nie maja ladnie wygladac tylko zeby dla dziecka byly dobre i wygodne
dobra dziewczyny smiagamy do kosciolka bo chrzestni zamowili msze za Julcie;-) pogoda ladna wiec jakas sukienusie trzeba ksiezniczce zalozycmala strojnisia z niej ze szok ostatnio wyciagnela sobie z mojej torebki blyszczyk i zaczela sie nim smarowac po buzi przeciez tez jest mala kobietka ale ze wiedziala do czego to sluzy:-);-)
Paulisia, nie musza byc buciki za kostke, takie normalne bym radzila a co do ich twardosci, hmm nie wiem jaki jest podzial w PL, bo tu mamy podzial na buciki dla dzieci 1.raczkujacych, 2.stawiajacych pierwsze kroki(czyli Twoja mala), 3.dla takich ktore juz pewnie chodza. wiec idziesz do takiego sklepu mowiasz ekspedience jak Twoje dziecko chodzi, pozatym sama moze zobaczyc i wybierasz tylko grupe i wtedy model ktory Ci sie podoba, ale jako ze nie wiem czy jest to w Pl(powtarzam sie;-)) to radze but raczej miekki, ale nie zupelnie miekkie, i zeby sie zginaly nie w polowie a tak jak sie zginaja palce.
Co do firmy to jak mieszkalam w Pl, moja kolezanka kupowala dziecia buty firmy BARTEK i zawsze chwalila. Mam nadzieje ze troche pomoglam. Zycze udanych zakupow:-)
jasmina111
Fan(ka)
Z nowosci to mamy rybe.
Ostatnio tatus dal posmakowac kanapke z salami i powiem Wam ze mu posmakowala, piszczal ze chce wiecej :-).
A najwiekszy przysmak obiadowy to ziemniaki :-), lubi bardzo ziemniaki.:-)
Ostatnio tatus dal posmakowac kanapke z salami i powiem Wam ze mu posmakowala, piszczal ze chce wiecej :-).
A najwiekszy przysmak obiadowy to ziemniaki :-), lubi bardzo ziemniaki.:-)
katrinm5
Fan(ka)
Grzesio nauczył się robić "baran buc", dawać buzi. Lubi deptać to co leży na ziemi, chodzi sam coraz częściej i na dłuższe dystanse.:-) W ogóle z dnia na dzień jest coraz bardziej kontaktowy i bardziej kochany.:-)
Mój Grześ też nauczył się dawać buzi ale otwiera przy tym buzię:-)
katrinm5
Fan(ka)
Grześ dziś jadł pierwszy raz jajecznicę na parze ze szczypiorkiem.Bardzo mu smakowała:-)Wczoraj dostał wędzona makrelę-bo my jedlismy i tez musiał spróbować:-)No i smakosz się z niego zrobił
tak, mój Grześko zwylke ma otwartą buzię, a dziś to mi małe "sado-maso" urządził -ja go całowałam, a on mnie ugryzł w usta.Mój Grześ też nauczył się dawać buzi ale otwiera przy tym buzię:-)
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
jajecznicy jeszcze nie dawalam ale Laura to juz chyba wszytskiego sprobowala je to co my nawet pije krowie mleko