reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Ja też postanowiłam sama gotować dla Grzesia i pytałam tutaj.Dziewczyny napisały jak robią jedzonko dla swoich pociech.Ja jeszcze nie próbowałam robić jakoś nie mogę sie zebrać:-(Mam taką książkę o gotowaniu od 6 miesiąca jak chcesz to na maila mogę Ci wysłać.Dostałam ją na forum.
A jakie deserki podajesz Blaneczce?Mój Grześ wszysstkie wcina.Może trochę Co podpowiem:morele+banan,morele,jabłko+dzika róża,jabłko+śliwki suszone,Jabłko+marchew,gruszki,jabłko+jagody..Kurczę nie pamiętam więcej:-(
Pozdrawiam

W spożywczym albo aptece.Wygląda jak cukier puder.:tak:
Wielkie dzieki musze sciagnac sobie to z pl . :tak:

Ja też postanowiłam sama gotować dla Grzesia i pytałam tutaj.Dziewczyny napisały jak robią jedzonko dla swoich pociech.Ja jeszcze nie próbowałam robić jakoś nie mogę sie zebrać:-(Mam taką książkę o gotowaniu od 6 miesiąca jak chcesz to na maila mogę Ci wysłać.Dostałam ją na forum.
A jakie deserki podajesz Blaneczce?Mój Grześ wszysstkie wcina.Może trochę Co podpowiem:morele+banan,morele,jabłko+dzika róża,jabłko+śliwki suszone,Jabłko+marchew,gruszki,jabłko+jagody..Kurczę nie pamiętam więcej:-(
Pozdrawiam
Poprosze o ksiazeczke : buziaczek1626@wp.pl
Podaje jej roznie ze sloiczka ; jablko z gruszka , jablko banan brzoskwinka, jablko,owoce lesne, bananek z ryzem , podaje jej tylko ze sloiczka a taki slaby mam wybor :wściekła/y::dry: firmy tutaj nie maja takich urozmaicen jak w PL :szok::baffled:

Moja kalfiorówka dla Julka:2 marchewki w kostkę,1 średni ziemniaczek - ugotować,jak ziemniaki będą prawie miękkie dodać kilka różyczek kalafiorka.Pogotować aż będzie kalafior miękki.Odsączam na sitku i dolewam świeżej wody(używam Gerber,bo nie trzeba jej gotować).Miksuję(Julek piure już nie je tylko takie troszkę większe cząstki).Dodaję ugotowane i zmiksowane mięsko,troszeczkę masełka(nie margaryny lub przy alergii oliwa z oliwek) i suszony koperek.Można dodać kliek ryżowy lub kukurydziany to będzie bardziej treściwsze:tak:.Pychota.Taka porcja to dla Julka na 2-3 dni.

reklama
Do góry