reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
No to Blaneczka to ideał...;-):tak::-D Oj jakbym chciała, żeby Grześ sam zasypiał -szczególnie w dzień strasznie się broni przed spaniem. No i tylko raz w ciągu dnia śpi (między 11 a 12 przez ok. 1,5 godz. z pobudką na "małego cycusia":dry:)

Maly nauczyl sie dzis schodzic z lozka:-) bylismy z M w szoku:szok:bo zawsze szedl na czworaka i gdybysmy go nie podtrzymywali to by spadal na glowe, a dzis elegancko sie obkrecil i stanal na nozki, cwaniaczek:-D

U Nas rewelka jest :tak:Blania to grzeczne dziecko sama zasypia sobie
wstaje okolo 8 , zasypia potem o 11 do 13 potem o 16 i o 19-20 idzie spac na cala noc , nie jje w nocy , nie budzi sie nic a nic , nawet jak sie obudzi nie budzi nas tylko ladnie sie bawi nawet 3 h w swoim lozeczku .
Zazdroszczę mnie dziś Julek obudził o 6.30 za nic nie chciał sie sam pobawic tylko buszował po mnie zebym wstała.Pomimo tego że wczoraj nie spał po południu.Myślałam że może za to noc prześpi ,gdzie tam częste pobudki i rano tak wczesnie bo zazwyczaj wstaje o 8
A przez chorobe to wogóle sie przestawil i zdaża mu sie znowu budzic co 2 godz.
Oj trzeba będzie znowu sie za niego zabrać
A teraz zmykam juz spać bo znowu będzie cięzko.
Dobranoc i życzę przespanych spokojnych nocek:tak:

reklama
A ja uczę Kacpra tego już jakieś 3 miesiące i dalej pojąć tego nie umie:confused:
Ale za to po pół roku nauki kosi-kosi Kacper umie wkońcu bić brawo!

Do góry