reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Maluszki ( USG )

reklama
Silka ale on rzeczywiscie taki pyziaczek:-), superancki:tak:

masiek my tu o dziewuszki to bedziemy walczyc:-D, bo to jak na lekarstwo, ale pannice beda mialy w czym wybierac:-D:-D

Dzięki dziewczyny :-):-):-):-):-) Aż mi się Alanek zaczerwienił w brzusiu :tak::tak::tak::tak:

Lucky... A może Ty spójrz raz jeszcze, hmmmmmm ?? Przecież widać, że Alanek, to czysta mamusia :-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-) A tak serio, to też widzę podobieństwo do tatusia :tak: Ale i tak się kłóciłam z Piotrkiem, że do mnie podobny :-D:-D:-D:-D:-D

Sila on musi byc do mamusi podobny:-),zreszta to widac, nie wiesz - synus do mamusi a corcia do tatusia wtedy beda miec powodzenie:tak:, takze powiedz Piotrowi nie sprzetu nie wynosi na strych bo Alanek musi miec siostrzyczke:-D i wtedy bedzie caaaaaly tatus:-D:-D;-)

Sila on musi byc do mamusi podobny:-),zreszta to widac, nie wiesz - synus do mamusi a corcia do tatusia wtedy beda miec powodzenie:tak:, takze powiedz Piotrowi nie sprzetu nie wynosi na strych bo Alanek musi miec siostrzyczke:-D i wtedy bedzie caaaaaly tatus:-D:-D;-)

Renia z tym wynoszeniem sprzętu to dałaś czadu :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Renia :-D:-D:-D:-D:-D Oj sprzęt na strych na pewno wyniesiony nie zostanie, ale przez najbliższe dwa-trzy lata zostanie wykorzystany tylko i wyłącznie dla mojej przyjemności :-D:-D:-D:-D:-D ( już się doczekać nie mogę :-D:-D:-D:-D:-D ) A potem, to możemy nawet dwie dziewuszki robić za jednym zamachem i spokój przynajmniej będzie :-D:-D:-D

reklama
No to o to chodzi Sila nie on przez te 2-3 lata trenuje a jak:-D, co by pozniej wiedzial co robi:-D, no i co by zrobil;-)

Bratka;-):-D, bo ja tam dla tego sprzetu to wszystko:-D:-D:-D;-) ale bron Boze strych:cool2:

Masiek poczekaj urodzi sie to odrazu podobienstwo zobaczy:tak::-D, w koncu to SYN

Do góry