reklama
Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
Dzięki dziewczyny :-):-):-):-):-) Aż mi się Alanek zaczerwienił w brzusiu
Lucky... A może Ty spójrz raz jeszcze, hmmmmmm ?? Przecież widać, że Alanek, to czysta mamusia ;-);-);-);-) A tak serio, to też widzę podobieństwo do tatusia Ale i tak się kłóciłam z Piotrkiem, że do mnie podobny
Lucky... A może Ty spójrz raz jeszcze, hmmmmmm ?? Przecież widać, że Alanek, to czysta mamusia ;-);-);-);-) A tak serio, to też widzę podobieństwo do tatusia Ale i tak się kłóciłam z Piotrkiem, że do mnie podobny
Sila on musi byc do mamusi podobny:-),zreszta to widac, nie wiesz - synus do mamusi a corcia do tatusia wtedy beda miec powodzenie, takze powiedz Piotrowi nie sprzetu nie wynosi na strych bo Alanek musi miec siostrzyczke i wtedy bedzie caaaaaly tatus;-)
Sila on musi byc do mamusi podobny:-),zreszta to widac, nie wiesz - synus do mamusi a corcia do tatusia wtedy beda miec powodzenie, takze powiedz Piotrowi nie sprzetu nie wynosi na strych bo Alanek musi miec siostrzyczke i wtedy bedzie caaaaaly tatus;-)
Renia z tym wynoszeniem sprzętu to dałaś czadu
Silka
Renia Oj sprzęt na strych na pewno wyniesiony nie zostanie, ale przez najbliższe dwa-trzy lata zostanie wykorzystany tylko i wyłącznie dla mojej przyjemności ( już się doczekać nie mogę ) A potem, to możemy nawet dwie dziewuszki robić za jednym zamachem i spokój przynajmniej będzie
Silka
Masiek Faceci
reklama
No to o to chodzi Sila nie on przez te 2-3 lata trenuje a jak, co by pozniej wiedzial co robi, no i co by zrobil;-)
Bratka;-), bo ja tam dla tego sprzetu to wszystko;-) ale bron Boze strych
Masiek poczekaj urodzi sie to odrazu podobienstwo zobaczy, w koncu to SYN
Bratka;-), bo ja tam dla tego sprzetu to wszystko;-) ale bron Boze strych
Masiek poczekaj urodzi sie to odrazu podobienstwo zobaczy, w koncu to SYN