reklama
ka32sia
Mamusia z piekła rodem
Renia nie moge ty jestes nie do pobicia
izis
Fanka BB :)
Czołem dziewczynki
Chciałam zapytać sie ile ważą wasze maluchy teraz?
Byłam dwa dni temu na usg 31 tydz. i Kalina waży 1420g lelarz p[owiedział że jest raczej mała troche mnie zdenerwował ale póxniej sprostował bo zapytał sie ile ważył Kuba a do olbrzymów nie należał ważył 2980 i 50 cm ale ja jestem a raczej byłam przed ciąża bardzo sczupła więc to chyba genetyczne wiadomo że nie urodzę 4 kilo
a więć jak byscie napisały mi wage waszych dzieci miałabym jakieś porównanie
Chciałam zapytać sie ile ważą wasze maluchy teraz?
Byłam dwa dni temu na usg 31 tydz. i Kalina waży 1420g lelarz p[owiedział że jest raczej mała troche mnie zdenerwował ale póxniej sprostował bo zapytał sie ile ważył Kuba a do olbrzymów nie należał ważył 2980 i 50 cm ale ja jestem a raczej byłam przed ciąża bardzo sczupła więc to chyba genetyczne wiadomo że nie urodzę 4 kilo
a więć jak byscie napisały mi wage waszych dzieci miałabym jakieś porównanie
Kachurek
Mamy kwietniowe'08
Cześć Izis. Fajnie że dałaś znak życia, już Cię dawno tu nie było. Zobacz sobie na siatki centylowe w naszym wątku przydatne informacje strona 3, tam jest podany zakres wagowy dla danego tyg. ciąży. Mój synek jest dosyć duży bo ważył 1600g w 30 tygodniu. Ale to jest różnie bo przecież dziecko donoszone ma od jakiś 2,800 do 4,000 więc rozbieżność jest duża. Pozdrawiam.
Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
Witaj Izis :-) Mój Alanek w 32 tygodniu ważył prawie 2400, ale tak jak napisała Kachurek rozbieżność jest dosyć duża i jeżeli lekarz powiedział, że jest w normie, to nic się nie martw
Kachurku :-)
Kachurku :-)
Mirelka
Zaciekawiona BB
To ja też się pochwalę zdjęciami jakie lekarzowi z trudem udało się zrobić, bo malutka zasłaniała buziaczek rączkami i nóżkami! ale w końcu jakoś się udało.
Na pierwszym jest jej stópka a na drugim buzia
Z buziaka nie jest podobna na razie do nikogo zwłaszcza, że strzelała takie miny z ust robiła taki dziubek i ruszała nim cały czas, nie wiem czy to odruch ssania czy wyraz niezadowolenia z badania aż się lekarz ciągle śmiał hehehe
Na pierwszym jest jej stópka a na drugim buzia
Z buziaka nie jest podobna na razie do nikogo zwłaszcza, że strzelała takie miny z ust robiła taki dziubek i ruszała nim cały czas, nie wiem czy to odruch ssania czy wyraz niezadowolenia z badania aż się lekarz ciągle śmiał hehehe
Załączniki
reklama
iwonkablaz
Fanka BB :)
Dziewczyny naprawdę SUPER te wasze maluszki!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Załuje że moj ginek nie ma takiego sprzetu zeby cyknac jakies ladne foto dla mojej kruszynki:-( no ale zobacze ją juz za 2 miesiączki
Załuje że moj ginek nie ma takiego sprzetu zeby cyknac jakies ladne foto dla mojej kruszynki:-( no ale zobacze ją juz za 2 miesiączki