reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Maluszki ( USG )

Ale super te fotki. Też bym taką chciała, ale u mojego wstydziocha mogłabym tylko plecki pooglądać!:-D:-D:-D

reklama
No to ja też wrzutę robię z 24 stycznia :-p A następne będą z 13 lutego :laugh2:
Na ostatnim takie dobitne potwierdzenie że Karolcia to Karolcia a nie Mikołajek :laugh2:

Śliczne dzieciaczki ja też sie już niemoge doczekać na swoje USG a to dopiero 23.02

Silka wasze maleństwo jest przesłodkie takie prawdziwe bobaskowe jak z reklamy , piękny pyzatek z Alanka
Zresztą wszystkie dzieciaczkie piękne

Shir piękna Karolcia :-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak:

Anrusku, dziękujemy :-) Twój Maluszek też się pewnie pięknie ustawi i już nie długo Nam pokażesz swojego ślicznego Dzidziołka :-) ( Ty chyba dziewczynkę będziesz miała, prawda ?? )

To ostatnie przedstawia co Karolcia ma między nóżkami :tak: Tak więc mamy pewność że to Karolcia :laugh2: Pierwszy raz się tak wystawiła dobitnie żeby znieść wszelkie nasze wątpliwości :-p

Czołem dziewczynki
Chciałam zapytać sie ile ważą wasze maluchy teraz?
Byłam dwa dni temu na usg 31 tydz. i Kalina waży 1420g lelarz p[owiedział że jest raczej mała troche mnie zdenerwował ale póxniej sprostował bo zapytał sie ile ważył Kuba a do olbrzymów nie należał ważył 2980 i 50 cm ale ja jestem a raczej byłam przed ciąża bardzo sczupła więc to chyba genetyczne wiadomo że nie urodzę 4 kilo:sorry2:
a więć jak byscie napisały mi wage waszych dzieci miałabym jakieś porównanie:tak:

Myślę ,ze nie masz się czym niepokoic. Dopiero teraz nasze dzidziusie zaczynaja tak naprawdę intensywny wzrost.Ja byłam na usg w czwartek - 32 tydzień, dzidzia waży 1600g więc tez raczej z tych mniejszych. Dla porównania zerknęłam na wyniki usg mojego starszego synka w 32tyg ważył 1800g a jak urodził się 3200, a siostrzeniec 1600g - urodzony tydzień przed terminem 3050g.

reklama
Mi z usg z 32 tygodnia wyszło, że mała waży 1800 więc chyba w normie :happy: lekarz pytał mnie ile ja ważyłam przy porodzie, bo mówił że dziecko pewnie będzie podobnie, mi się pomyliło wszystko i wyskoczyłam mu że 4800 na co on się zdziwił że to w takim razie sporo w rzeczywistości było 2 kg mniej, nie wiem chyba z nerwów czasem plotę takie bzdury

Do góry