reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Maluszki ( USG )

Bratka super zdjatka le pamiatka....:) jak ja lubie takie ogladac :) szkoda ze jaik bylam na 4d to mi foty nie zrobiol tylko filmik mam ;/

reklama
Lady, ja też miałam tylko filmik, ale ściągnęłam z neta program który nazywa się InterVideo WinDVD 8, który odtwarza dvd i można nim robić ujęcia z filmiku, bardzo prosto z resztą, ściągnij go sobie i wklej swoje fotki..
pokaż nam Sandrunię :-)

A ja dostałam tydzień temu zdjęcia wydrukowane. I się umęczyłam jak zwykle ze skanowaniem. Co to za durna maszyna to nie wiem...
No ale udało się wkleiłam. Dwa zdjęcia buzi Leosia i na jednym zaznaczone klejnotki:-)
1af740e846a02125med.jpg

O ja pierdziule :szok::szok: ale śliczny LEONEK nie mogę jaki piękny aż nie mogę się napatrzeć :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

MASIEK cudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no pikny cały tatuś;-):-D choć ja już widzę podobieństwo oczka i usta po Wojtku.

Masiek, boskie te fotki !!!:-):tak::shocked2: :szok::rofl2::-)
ja chyba też się jeszcze niedługo wybiorę na 4D, żeby też mieć takie cuda :tak:

super!! Leonek słicznusi!!!!!!!!!!!

Ale macie pamiątki szkoda ze nas musiały ominąć ..:-(

Jejku Masiek jaki Leonek jest cuuuuudny.Aż się łezka w oku kręci! Ty szykuj od razu czerwoną kokardkę na poród!!!!! Mój agent nie chce buźki pokazać i się tyłem obraca, ale wybaczam mu. Ostatnio i tak już hopla dostaję tak już bym chciała urodzić i wiedzieć że z małym wszystko ok, że jest cały i zdrowy.

reklama
Do góry