basienka33
Początkująca(y)
Wiecie co u nas to naprawde dobrego lekarza to nie ma :-( co do antybiotyku to naprawde nie wiem ,Zuzia pierwszy raz miała zaczerwienione gardło i pierwszy raz temperature. Jeszcze jestem zielona z lekami u Zuzi bo nigdy nie chorowała i nie wiem co na nia działa a co nie.:-( ze starsza to wiedziałam co moge jej dawac a co nie działa była chorowitkiem a do tego mogła brac tylko 3-4 antybiotyki.
aniab ja na poczatku tak robiłam zPaulina syrop ,witaminki i patrzyłam co wyniknie zawsze chorowała wtedy ze 3 tygodnie a jak dałam antybiotyk to tydzien i spoko ale tak było u Pauliny nie wiem jak bedzie u Zuzi pewnie z czasem sie dowiem z własnych obserwacji:-)
zobaczymy jutro dzisaj popołudniu jeszcze była goraczka a wieczorkiem nie
Pati, zabki tez ogladałam ale nic nie widze,zreszta nigdy nie miała temperatury jak zabkowała
aniab ja na poczatku tak robiłam zPaulina syrop ,witaminki i patrzyłam co wyniknie zawsze chorowała wtedy ze 3 tygodnie a jak dałam antybiotyk to tydzien i spoko ale tak było u Pauliny nie wiem jak bedzie u Zuzi pewnie z czasem sie dowiem z własnych obserwacji:-)
zobaczymy jutro dzisaj popołudniu jeszcze była goraczka a wieczorkiem nie
Pati, zabki tez ogladałam ale nic nie widze,zreszta nigdy nie miała temperatury jak zabkowała