reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Fredka,moja znajoma poradziła sobie z ciemieniuszka za pomoca masła .Na godzinke przed myciem nasmarowac głowke a potem zczesywac łuseczki jej to pomogło moze i małej pomoze.
a ciemieniucha jest podobno jednym z objawów alergii.

reklama
No i mam tak odlotową pogodę że wszyscy zaczynają chorować. Dopiero co Madzi przeszło a już u Mateuszka się zaczyna. Jest mega kaszel i kichanie a więc przeziębienie. Jak narazie nasze własne metody leczenia z piciem mleka z czosnkiem włącznie i mam nadzieję że to pomoże- bynajmniej Madzi pomogło. Natomiast gorzej że Matek nie cierpi mleka z czosnkiem. Wczoraj stwierdził że jest niedobre i żebym mu jego mleczko zrobiła:-D

Ania ja tak daje Wojtkowi albo chleb z masełkiem i z czosnkiem na to starty ser i zapiekanki takie robie wcina az mu się uszy trzęsa:-)

Ale teraz jak Wojtek pije wspomniane juz alveo to nie ma nawet katarku:-)

reklama
Ania ja tak daje Wojtkowi albo chleb z masełkiem i z czosnkiem na to starty ser i zapiekanki takie robie wcina az mu się uszy trzęsa:-)

Ale teraz jak Wojtek pije wspomniane juz alveo to nie ma nawet katarku:-)
Sylwia dużo dobrego słyszałam o tym alveo, a jakie to jest w smaku? mieszasz mu to z czymś czy samo wypija?

Aniu zdrówka dla Mateuszka:tak::-)

Fredka u Izy też zauważyłam coś jakby ciemieniuchę na głowie, pewnie przez te ciągłe walki przy myciu głowy nie było dokładnie wypłukane i mamy efekt:dry::baffled:
zakupiłam szampon z serii oliatum i zobaczymy czy pomoże... :dry:

Do góry