reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

dziewczyny całuski dla dziewczynek niech wracaja do zdrówka:-)
u nas tez cos sie dzieje wracam ze szkoły a Zuzia temperatura 38.6 kresek ,podałam jej Ibum i zobaczymy co sie bedzie działo ,Jak nic nie przejdzie to jutro do lekarza.:-( jakas plaga z tymi chorobami.

reklama
Zuziu, zdrówka, nie daj się choróbsku.

Fredka
, mam nadzieję, że u Oli to tylko jednorazowa wysypka, a nie jakieś większe uczulenie.

własnie goraczka dobiła do 40.stopni podałam jej jeszcze pyralginum w czopku 1/3 moze to pomoze na moja Pauline tylko to działało ,mam nadzieje ze spadnie:-(

Oj dziewczyny co się to dzieje, wiosna idzie a tu takie choróbska. Kasia, Irma, Basienka ucałujcie mocno dziewczynki. Takim maluszkom to nieźle musi dać pobyt w szpitalu. Pamiętam jak Ola miała jelitówkę i wymiotowała to bidulka nie wiedziała co się dzieje i cała przestraszona była, a co dopiero jakby miała w szpitalu leżeć. no ale dobrze, że już na dobrej drodze i się poprawia.

Dziewczynki Kochane, trzymajcie się - zdróweczka!
Basieńka i jak? Gorączka zwalczona? Fredka jak z wysypką? Może podaj wapno, albo Zyrtec?

Fredzia mimo wszystko powinnaś pójść z Olą do lekarza. On zawsze Ci dobierze lekarstwo do uczulenia- niektóre są na receptę a wapno nie zawsze skutkuje szybko. A poza tym zawsze zostaje obserwacja jak zaczyna schodzić to nie ma się co martwić. Zdrówka.

reklama
wysypka zeszła z brzusia, zostala tylko na rączkach. Jutro idziemy do lekarza. Niestety u nas trzeba czekać na wizytę. Swoja droga jestem już spokojniejsza, bo schodzi a to juz duzy postęp. A do lekarza musze iść bo mi się lekarstwa kończą:-).

Dzieki za wsparcie drogie cioteczki!!!

A jak tam pozostałe chorowitki?

Do góry