reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Kasia, ja caly czas mam nadzieje, ze to jednak zabki... Wieczorkiem znow mial pod 38, zrobil sie strasznie senny i padl... Zobaczymy, jak noc... Trzymajcie kciuki - tak mi go strasznie szkoda, juz ja wolalabym byc chora, zeby tylko z nim bylo wszystko oki :-(

Asia, dzieki bardzo - buziaki przekazane.

reklama
heatherek tez myślę że ząbki...
a co do teletubisów u mnie mały nie bardzo jest nimi zainteresowany .. no może trochę jak robią na koniec papapa.. natomiast u nas hitem jest "okrąglinek" na MiniMini.. jest codziennie o 15 i obiadek tylko zje jak widzi okrąglinka.. brak okrąglinka = nie ma jedzienia :-)

Hmmm, temperaturka przeszla - na szczescie... nic wiecej sie nie wydarzylo... a zabkow jak nie bylo, tak nie ma :baffled: :confused: .....ale faktem jest, ze dziaselka bardzo rozpulchnione, a Matis za chiny nie da sobie zajrzec w paszcze..... wiec moze....

No i oczywiscie dziekujemy za wszystkie mile slowka :-D

u nas tez temperaturka i to w okolicach 40 stopni- od soboty wieczora- (ja dowiedziałam się w niediele rano bo rodzice nie chcieli mi psuć zabawy)nie pomaga ani paracetamol, ani czopki, a właśnie dziewczyny jakie czopki macie?

Do tego małej leci z noska katarek, dzisiaj pójdziemy do lekarza, ale sądzę że goraczka to raczej wynik ząbkowania, bo mała nie wyciąga ręki z buzi, uwielbia jak je dziąsła masuję paluszkiem albo smoczkiem od butelki, chichocze na całego. Na szczęście apetyt dopisuje i je tyle co zawsze.

No to całe szczęście, że Matisiowi przeszła gorączka...czekamy na zęby:-)
A Otylka biedna z tą temperaturą... Ell, my dawaliśmy przy wysokiej gorączce paracetamol w czopkach, ale po fakcie okazało się, że lekarz nam zapisał za dużą dawkę:baffled: :baffled: :baffled: Na szczęście temperatura spadała, a skutków ubocznych nie było... Teraz tak na wszelki wypadek mam w domu Nurofen - zawiesinę doustną. Napisz, co powiedział lekarz. Oby to rzeczywiście było od ząbkowania...

Trzymamy kciuki za wszystkie gorączkujące dzieciaczki :tak: gorączko idź precz!!!ELL taka wysoka temperatura :no: wydaje mi się że za wysoka jak na zęby ale mogę się mylić.Jak MARTYNA miała taką gorączkę to lekarka powiedziała że za wysoka temp. jak na zęby i było niestety gardło czerwone:wściekła/y: trzymam kciuki dzieciaczki zdrowiejcie :tak: wszystko wina tej zasranej pogody bakcyle się rozwijają jakby był mróz było by lepiej.;-)
ell trzymam kciuki żeby to były zęby

reklama
dzieki dziewczyny, za godzinę idę do lekarza i będę wiedziala co i jak

Do góry