reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Babuszki moje-mamy problema teraz u nas..Niunika mi sie rozchorowala..Katar ma straszny i w dodatku gest...az bulgocze jej w gardle i w dodatku ma teraz jeszcze kaszel...dzwonilimy o termin na dzis ale powiedzieli ze mozemy z mala podjechac ale bedziemy czekac...od 10.00 do 13:00 bo nie wiadomo jak nas przyjma bo jest wszystko zawalone terminami...wiec zrezygnowalam i stwierdzilam ze nie bede tyle czekala bo jak poczekalnia na full zaladowana to jeszcze mi mloda dodatkowo cos zalapie...Wiec na jutro sie zalapiemy....Teraz wlasnie biedna kaszlala...Strasznie mi zal bo marudzi mi juz od wczoraj rana...Noc tez straszna...Wogole zasnela chba o 23:00 a moze i bylo pozniej...Widze ze ja to dobija...Bo tak mi przygasla...:-(

Pati, a nie macie mozliwosci do jakiegos i nnego lekarza sie dostac? Bo szkoda, zeby Mala czekala jeszcze jeden dzien.... No przykro mi bardzo, ze Was dopadlo chorobsko.... Sciskam Was obie mocno!

Pati wycałuj małą, a ty Noemi nawet się nie wygłupiaj i mamie takich kawałów nie rób. Proszę szyko do zdrówka wracać.

Dziekujemy slicznie...Jutro dopiero ammy wizyte...:sick::sick:
Dam znac jak wroce...Ale mala marudna jest strasznie...nie wie czego sama chce...No ale miejmy nadzieje dostanie jakis syropek i przejdzie...:tak::-)

reklama
Lepiej pozno, niz wcale - wlasnie dorwalam sie do kompa i predziutko biegne usciskac przesliczne dwie Panienki!!! Zosienka, Martynka!!! Rosnijcie zdrowo na pocieche mamusiom, usmiechajcie sie slicznie i zachowajcie w sobie te pogode ducha, jaka macie dzis!!! Sciskamy Was mocno, mocno, Matis z mama :-D

Do góry