Biedna Otylka- faktycznie temperatura chyba za wysoka jak na zęby, Karol to w ogóle nie gorączkował przy ząbkach, ale z tego co czytałam to częściej raczej stan podgorączkowy jest a nie taka wysoka...oby nic poważnego, trzymamy kciuki za Otylkę!!!
reklama
Daj znac Ell, co tam.
Nasza pani doktor woli dmuchac na zimne - powiedziala, zeby na wszelki wypadek zrobic badanie moczu, coby wykluczyc jakiekolwiek zmiany. Podobno takie skoki temperatury u dzieci, to moze byc objaw jakichs zmian w ukladzie moczowym. W zwiazku z tym chcialaby miec pewnosc, ze to nie to. A zatem czeka nas polowanie na sikanie Jakbyscie mialy jakies dobre rady, jak to zrobic bezbolesnie, to czekamy!
Nasza pani doktor woli dmuchac na zimne - powiedziala, zeby na wszelki wypadek zrobic badanie moczu, coby wykluczyc jakiekolwiek zmiany. Podobno takie skoki temperatury u dzieci, to moze byc objaw jakichs zmian w ukladzie moczowym. W zwiazku z tym chcialaby miec pewnosc, ze to nie to. A zatem czeka nas polowanie na sikanie Jakbyscie mialy jakies dobre rady, jak to zrobic bezbolesnie, to czekamy!
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Ja kupuję w aptece takie woreczki na mocz. Latwo się do tego łapie.Daj znac Ell, co tam.
Ja kupuję w aptece takie woreczki na mocz. Latwo się do tego łapie.
No wlasnie jakas pani mi odradzila w aptece, powiedziala, ze jej sie to absolutnie nie sprawdzilo......
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Heatherek, ja "łapałam" w ten woreczek i było ok. Lekarz kazał mi kupić kilka, bo powiedział, że na pewno parę zmarnuję, bo źle założę itp. Tymczasem poszło migiem - założyłam i po 10 minutach miałam wystarczającą ilość siusiu:-)
Klamka, przykro mi, że takie macie problemy z jedzeniem. Ale może poradź się lekarza lub coś w tym stylu, bo czytałam, że karmienie dziecka przez sen powoduje jeszcze gorsze problemy - dziecko jakby "oducza się" jedzenia.... Milko kochana - jedz ładnie...
Klamka, przykro mi, że takie macie problemy z jedzeniem. Ale może poradź się lekarza lub coś w tym stylu, bo czytałam, że karmienie dziecka przez sen powoduje jeszcze gorsze problemy - dziecko jakby "oducza się" jedzenia.... Milko kochana - jedz ładnie...
Dziewczyny a jak to jest z tymi siuśkami u chłopaków - bo nam doktor powiedział jak były biegunki (a nie było innych objawów) ze on może dać na badanie moczu ale jak mu napletek nie schodzi to nie ma większego sensu bo mocz i tak nie będzie jałowy...więc tak z ciekawości pytam - jak wam powychodził odczyn moczu? (no chyba że u was napletek schodzi i da się dokładnie wymyć - bo jak się da pod nim umyć to podobno takie wyniki nie są miarodajne ???)
reklama
Podziel się: