reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Oczywiście miałam na myśli napletek Karolka a nie doktora ;) - chociaz pewnie nie miałyście wątpliwości...

Baska, no prawie sie posikalam ze smiechu :-D :-D :-D

Polowanie na sikanie u Mateusza zakonczone sukcesem, udalo sie bez magicznych woreczkow... Wyniki podobno w normie, wszystko w porzadku, a zatem goraczka pewnie z zabkowania...

A w kwestii Twojego pytania, Baska, to przyznam Ci sie szczerze, ze nie wiem, jak to jest z miarodajnoscia tych badan... Zdalam sie na wiedze mojej pani doktor....

reklama
Otylka osłuchana, gardziolko czyste, ale i tak przez wysoka goraczke i mocny katar pani doktor kieruje myslenie raczej ku przeziębieniu. W kazdym razie dzisiaj przespałysmy obie cały dzień i Otylka juz troszkę wróciła do siebie, od dwóch godzin tak broi, ze nie wiem gdze rece włożyć.:tak:

Ja jednak za sprawce goraczki uwazam zebole- mamy juz dwa male sczyty;-) - moja mam powiedziała ze ja podobnio goraczkowałam jak Otylka.

Dziekujemy wszystkim!

buziiaki dla Otylki..
u nas goraczki nie bylo ale Mati chyba byl lekko rozpalony, bo mial takie czetwone policzki jak mu zabek wychodzil i nocka byla z glowy...

Miki znów dziś złapał gorączke, ale poniżej 38. Rozpalony jest:-( Kurcze, mam nadzieję, że to tylko zęby, bo coś troszeczke pokaszluje:-( Z resztą w Tarnowie epidemia grypy, bo nawet punkty szczepień dla dzieciaków pozamykane do odwołania.

Oczywiście miałam na myśli napletek Karolka a nie doktora ;) - chociaz pewnie nie miałyście wątpliwości...

Baśka, no nieźle Ci to wyszło. :-):-):-):-)

Polowanie na sikanie u Mateusza zakonczone sukcesem, udalo sie bez magicznych woreczkow... Wyniki podobno w normie, wszystko w porzadku, a zatem goraczka pewnie z zabkowania...

Brawo!

Dobrze, że Otylka zdrowieje.
Mikusiu, nie daj się!

Mikusiu, nie daj się!

Mikuś troszkę sie dał:-( Była pani doktor i jest przeziębiony, ale na szczęście zmian nie ma. Dostał jakieś maści i inne cuda (nie wiem jeszcze co, bo ja w pracy w domku rządzą mężczyźni); zakaz wychodzenia na polko przez kilka dni. Gorączka może się utrzymywać, a jak po kilku dniach nie minie, to do lekarza. Lekarka potwierdziła, że u nas teraz mnóstwo dzieciaków chorych - i nie tylko dzieciaków.

Mąż nie do końca zrozumiał jak z kąpaniem. Na początku, że wolno kąpać, a potem, że nie?:confused: Jak to była u Was?

reklama
U nas zalecano kapiele ale w troche cieplejszej wodzie niz zwykle a spacerki również:-)

No proszę... Słyszałam, że jak jest gorączka, to lepsze są chłodniejsze kąpiele. I myslę, że ten zakaz spacerków związany jest w wszechobecnymi choróbskami. Jak Miki miał tylko katarek to jak najbardziej chodziliśmy na spacerki a teraz doszedł kaszel:-(

Do góry