reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Mamoot, super wiadomość!

A Miki też już zdrowy, bo po gorączce ani śladu i humorek wrócił:tak:

Ja też prałam w Jelpie, potem Dzidziusiu i czasami w "naszych" proszkach, ale teraz jak ma taką suchą skórkę i chropowatą, bo będziemy prać w Jelpie - tak na wszelki wypadek, a jak skóra wróci do normy, to może coś pozmieniamy.

Kasia no poprostu nic tylko takie poranki i wiadomosci...Milo milo...No i oczywiscie rowiez prosze Mikusia mi wycalowac....:-)

Mamoot, Kasia - bardzo się cieszę, że szkraby już zdrowe:-) I trzymam kciuki za zdrówko wszystkich naszych brzdąców, bo pogoda nie najciekawsza... U Was też śnieżno i mroźno?

Mamo Marcinka-sniezno to u nas napewno-[a jeszcze wczoraj swiecilo piekne slonko jak wiosna] a czy mrozno to sie okaze dopiero bo wybieramy sie po nowa kurtke dla Noemi...Jakos rekawy przy krotkie sie zrobily:eek:... W H&M widzialam ostatnio takie czekoladowe kurteczki podszyte miskiem przecenione o 50 % wiec jak dla mnie to bomba:-D:-)

Asia, u nas zero śniegu i świeci piękne słoneczko i ćwierkają ptaszki - normalnie wiosna idzie!:laugh2: Miki już nawdychał się świeżego powietrza i spał na spacerze godzinkę:tak:

super że chłopcy już wyzdrowieli.:-)

ja od początku piorę wszystko w płynie persil sensitiv i do płukania biały lenor.:-)

a co do zimy to u nas też biało za oknami ale temperatura jest na + i zaczyna się już wszystko topić:baffled:

Buziaczki dla wszystkich dzieciaczków, zwłaszcza tych powracających do zdrowia. Mamo Marcinka gdzie wy macie śnieg i mróz? Bo u nas też wiosna na całego, słońce świeci, 8 stopni tylko wiatr nieładny wieje.

reklama
U mnie w Zielonej Górze też jeszcze wczoraj była wiosna - piękne słoneczko i tak ciepło, że byliśmy na spacerze w wiosennych kurtkach. A w nocy tak sypnęło, że obawiałam się, czy dzisiaj w ogóle wyjdziemy na spacer. Na szczęście przestało padać i zrobiło się trochę cieplej - temperatura w okolicy 0 i zaczyna się robić błoto:baffled:

Do góry