reklama
Mamoot, super wiadomość!
A Miki też już zdrowy, bo po gorączce ani śladu i humorek wrócił
Ja też prałam w Jelpie, potem Dzidziusiu i czasami w "naszych" proszkach, ale teraz jak ma taką suchą skórkę i chropowatą, bo będziemy prać w Jelpie - tak na wszelki wypadek, a jak skóra wróci do normy, to może coś pozmieniamy.
A Miki też już zdrowy, bo po gorączce ani śladu i humorek wrócił
Ja też prałam w Jelpie, potem Dzidziusiu i czasami w "naszych" proszkach, ale teraz jak ma taką suchą skórkę i chropowatą, bo będziemy prać w Jelpie - tak na wszelki wypadek, a jak skóra wróci do normy, to może coś pozmieniamy.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasia no poprostu nic tylko takie poranki i wiadomosci...Milo milo...No i oczywiscie rowiez prosze Mikusia mi wycalowac....:-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Mamoot, Kasia - bardzo się cieszę, że szkraby już zdrowe:-) I trzymam kciuki za zdrówko wszystkich naszych brzdąców, bo pogoda nie najciekawsza... U Was też śnieżno i mroźno?
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mamo Marcinka-sniezno to u nas napewno-[a jeszcze wczoraj swiecilo piekne slonko jak wiosna] a czy mrozno to sie okaze dopiero bo wybieramy sie po nowa kurtke dla Noemi...Jakos rekawy przy krotkie sie zrobily... W H&M widzialam ostatnio takie czekoladowe kurteczki podszyte miskiem przecenione o 50 % wiec jak dla mnie to bomba:-)
super że chłopcy już wyzdrowieli.:-)
ja od początku piorę wszystko w płynie persil sensitiv i do płukania biały lenor.:-)
a co do zimy to u nas też biało za oknami ale temperatura jest na + i zaczyna się już wszystko topić
ja od początku piorę wszystko w płynie persil sensitiv i do płukania biały lenor.:-)
a co do zimy to u nas też biało za oknami ale temperatura jest na + i zaczyna się już wszystko topić
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Buziaczki dla wszystkich dzieciaczków, zwłaszcza tych powracających do zdrowia. Mamo Marcinka gdzie wy macie śnieg i mróz? Bo u nas też wiosna na całego, słońce świeci, 8 stopni tylko wiatr nieładny wieje.
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
U mnie w Zielonej Górze też jeszcze wczoraj była wiosna - piękne słoneczko i tak ciepło, że byliśmy na spacerze w wiosennych kurtkach. A w nocy tak sypnęło, że obawiałam się, czy dzisiaj w ogóle wyjdziemy na spacer. Na szczęście przestało padać i zrobiło się trochę cieplej - temperatura w okolicy 0 i zaczyna się robić błoto
Podziel się: