reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Sylwia dobrze, że to była jednodniówka. U nas niestety jak pech to pech. Ala od 3 tygodni walczyła z katarem i w tym tygodniu dostała kaszlu. Porobiłam jej wszystkie badania - zdrowa. Pojechałam do alergolog - okazało się, że uaktywniła się astma. Kaszle w nocy bardzo mocno, aż do wymiotów. 8 października powinna mieć zabieg w szpitalu a tu taka kaszana. Prawdopodobnie ją odrzucą z terminu. Bo niestety jest w złym stanie. No i dupa. A żeby było dowciapniej, po jednej z nieprzespanych nocy miałam rozmowę w sprawie pracy. Było super. Od poniedziałku wracam do pracy na pełen etat. A w domu wszystko się wali. Przed Adamem spore wyzwanie.

reklama
Fredzia, trzymam kciuki. I zdórwka dla Ali!

U nas chyba w końcu poprawa. Wojtek dziś pierwszy dzień od tygodnia bez gorączki. Bardzo narzeka na gardło, ale mam nadzieję, ze już będzie lepiej.

Marysia ma się dobrze. W sumie ten drugi antybiotyk błyskawicznie jej pomógł. Łobuzuje jak zdrowe dziecko. Ale jutro idziemy na kontrole i osłuchiwanie. Reszta towarzystwa zdrowa. Tylko ja cały czas sie doleczyć nie mogę.

reklama
zdrowka kochani:*

u nas dom zdrowy tylko ja sie sypie..slowo:szok: nigdy nie mialam lupiezu, bach!:szok:uczulenie na rekach sie nasililo:szok: codziennie mam roztroje zoladka, boli mnie w klatce piersiowej, a jak sie zdenerwuje(byle powod!) to boli serce az rece dretwieja...no ta 30-tka daje mi sie we znaki:-D

Do góry