reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
mi nasza lekarka powiedziała że bilans to będzie w szkole i tak pi razy oko na 6-7 lat...my nie byliśmy jeszcze
Karolo dziwo jest jednym z najwyższych chłopców w jego grupie i tak się zastanawiam czy te 117 na naszej miarce to może trochę oszukane? co prawda Wojciach było widac że wyższy od Karola w wakacje ale chyba nie az tyle...no ale grupa chłopców to mu się wyjatkowo mała trafiła, tylko dziewczynki niektóre niezłe baby:)

Baśka, każda miarka trochę inna, więc może Karol ciut wyzszy, a Wojtek ciut niższy.
U nas na bilans zapisujemy się do przychodzi. Ale w szkole pewnie tez będa jakieś pomiary i takie tam.

No mi ten bilans ewidentnie nie pasuje, bo robi się go w godzinach mojej pracy i dzieci w przedszkolu:baffled:
Miki chyba średniak jeśli chodzi o wzrost i też kilka dziewczynek dużo wyższych i też tęższych. Za to Olga, ku mojemu zdumieniu, jedna z wyższych

U nas w szkole sobie zażyczyli bilans sześciolatka do wglądu.
A miarki chyba faktycznie każda inna, na bilansie wymierzyły 119,5 cm, a u mamy mierzyłam Martę i Magdę, bo sobie zażyczyły, to Marta 117 a Magda (niecały rok starsza) 118,5. Muszę jeszcze w domu Martusię zmierzyć, zobaczymy, czy któryś wynik się powtórzy, czy jeszcze co innego wyjdzie :-D

reklama
Do góry