reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

wszystko ok, jakas jednodniowka-jelitowka?...bo i w piatek Gracus byl marudny i mial podwyzszona temp. a w sobote juz oboje szaleli.

reklama
Serio? Wojtek zawsze był większy od Mikołaja:szok: Chyba ta waga kłamie, bo żebra na wierzchu a wcale wysoki nie jest
Aż to jutro sprawdzę. Może mi się pokićkało i waży 21? Nic to, sprawdzę

Kasia też mi się coś wierzyć nie chce bo Miki zawsze taki chudziak a 26 to by już było widać...Karol ma 117 i niecałe 22 kg
my na bilansie nie byliśmy, nie spieszy się....podobno w szkole czasami robią,a jak nie - to pójdziemy za jakiś czas...

Fredka to Ola wysoka i szczupła, by nie rzec chuda przy tym wzroście i wadze:)

reklama
No Wojtek sie wyciągnął i jest szczuplutki, wszystkie spodnie mu spadają:-D:-D:-D:-D a i na żeberkach mozna pograć.
Zauwazyłam tez ze bardzo mu sie poprawiła koordynacja ruchowa i motoryka, można z nim spokojnie zagrać w badmintona:szok::-D

Do góry