reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

no ...u nas bylo kiepawo..Gracjanowi nie schodzila goraczka od srody do piatku..ba soboty nad ranem!...dobrze, ze w piatek bylam u leklarza,bo dostal antybiotyk i po sprawie! juz w sobote obudzil sie inny..i wyzdrowial:tak: Ospa nie byla taka straszna, ...ale zbieglo sie to z zapaleniem gornych drog oddechowych i scielo go ...Pierwszy raz w zyciu trzeba bylo podac antybiotyk...ale juz moj Kochany chlopczyk wczoraj z nami byl na placu zabaw:):-):-):-)radosny, ze w koncu wyszedl zdrowy z domu!

ja za to./..masakra!!! zatoki i gardlo ...porazka! ledwie zyje! i na 9.50 ide do lekarza...

reklama
dostalam antybiotyk...zatoki zawalone...

mam metlik w glowie, zaraz ide niby zalozyc spirale bez hormonalna, ale moja lekarka pow. mi, ze lepiej zalozyc ja w trakcie miesiaczk..a ja jestem 4 dni po...naczytalam sie, ze i owszem mozna teraz, ale bardzo boli...lomatkoooo co mam poczac?:-D
nalykac sie tabsow teraz przeciwbolowych...czy poczekac te 3 tyg:nerd:

tez tak mowilam...ale moje wszystkie kolezanki tu pozakladaly..bo probowaly na sobie chyba wszystkiego i to faktycznie najlepsze:eek:..nie tyja, nie truja sie tabsami, itd...troche to dziwne, bo 13 l. z A zero zabezp. dwie ciaze planowane, a ja teraz o spirali..no, ale tak na 2 l i sciagne moze strzelimy 3 cie:-D:-D:-D:-D teraz nieee...mam plany na siebie a ciezko mi z malutkim dzieckiem to pogodzic, wiec tylko dlatego mysle o tej spirali:eek:..
ale mam um. spotkanie na 18.04. i zakladam, a co tam raz sie zyje ..aa zapomnialam powiedziec no i um. jestem z tatuazem na koniec maja :happy:

My tak samo bez zabezpieczen...jedna ciaza i planowana :-D ja w moim zyciu przez trzy miesiace bralam chyba tabletki..
Rusia a co tam masz za plana?
Wzor tatoo masz juz wybrany?

O! robimy zakłady czy ucieknie od tatuatora:-D ja już 3 razy na fotelu siedziałam:szok::-D
Ja tez porzuciłam wszelkie zabezpieczenia heheheh niech sie dzieje wola nieba:-D

Apropos zabezpieczeń - my też bez. Tylko wiecie czasem mam pietra co to będzie jak 3 się trafi. Ło matko, tak więc myślę o powrocie do tabletek. O spirali nawet nie myślę.
Rusiu zdróweczka!!!

reklama
antybiotyk dziala...wiec jest lepiej, aczykolwiek glowa po poludniu mnie bolala potwornie!

ale martwi mnie teraz Dusia- ma kaszel, az przed godzina zwymiotowala...od razu jej ulzylo, ona ma tak zawsze, ze nie radzi sobie z odrywajaca sie flegma...i jutro znowu do lekarza..:baffled:
dzis bylam z Grackiem- osluchala go lekarz, stwierdzila, ze wszystko oki- ale mam jeszcze przyjsc z nim w pon, bo ma katar.

Do góry