reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

no ...u nas bylo kiepawo..Gracjanowi nie schodzila goraczka od srody do piatku..ba soboty nad ranem!...dobrze, ze w piatek bylam u leklarza,bo dostal antybiotyk i po sprawie! juz w sobote obudzil sie inny..i wyzdrowial:tak: Ospa nie byla taka straszna, ...ale zbieglo sie to z zapaleniem gornych drog oddechowych i scielo go ...Pierwszy raz w zyciu trzeba bylo podac antybiotyk...ale juz moj Kochany chlopczyk wczoraj z nami byl na placu zabaw:):-):-):-)radosny, ze w koncu wyszedl zdrowy z domu!

ja za to./..masakra!!! zatoki i gardlo ...porazka! ledwie zyje! i na 9.50 ide do lekarza...

reklama
dostalam antybiotyk...zatoki zawalone...

mam metlik w glowie, zaraz ide niby zalozyc spirale bez hormonalna, ale moja lekarka pow. mi, ze lepiej zalozyc ja w trakcie miesiaczk..a ja jestem 4 dni po...naczytalam sie, ze i owszem mozna teraz, ale bardzo boli...lomatkoooo co mam poczac?:-D
nalykac sie tabsow teraz przeciwbolowych...czy poczekac te 3 tyg:nerd:

tez tak mowilam...ale moje wszystkie kolezanki tu pozakladaly..bo probowaly na sobie chyba wszystkiego i to faktycznie najlepsze:eek:..nie tyja, nie truja sie tabsami, itd...troche to dziwne, bo 13 l. z A zero zabezp. dwie ciaze planowane, a ja teraz o spirali..no, ale tak na 2 l i sciagne moze strzelimy 3 cie:-D:-D:-D:-D teraz nieee...mam plany na siebie a ciezko mi z malutkim dzieckiem to pogodzic, wiec tylko dlatego mysle o tej spirali:eek:..
ale mam um. spotkanie na 18.04. i zakladam, a co tam raz sie zyje ..aa zapomnialam powiedziec no i um. jestem z tatuazem na koniec maja :happy:

My tak samo bez zabezpieczen...jedna ciaza i planowana :-D ja w moim zyciu przez trzy miesiace bralam chyba tabletki..
Rusia a co tam masz za plana?
Wzor tatoo masz juz wybrany?

O! robimy zakłady czy ucieknie od tatuatora:-D ja już 3 razy na fotelu siedziałam:szok::-D
Ja tez porzuciłam wszelkie zabezpieczenia heheheh niech sie dzieje wola nieba:-D

Apropos zabezpieczeń - my też bez. Tylko wiecie czasem mam pietra co to będzie jak 3 się trafi. Ło matko, tak więc myślę o powrocie do tabletek. O spirali nawet nie myślę.
Rusiu zdróweczka!!!

reklama
antybiotyk dziala...wiec jest lepiej, aczykolwiek glowa po poludniu mnie bolala potwornie!

ale martwi mnie teraz Dusia- ma kaszel, az przed godzina zwymiotowala...od razu jej ulzylo, ona ma tak zawsze, ze nie radzi sobie z odrywajaca sie flegma...i jutro znowu do lekarza..:baffled:
dzis bylam z Grackiem- osluchala go lekarz, stwierdzila, ze wszystko oki- ale mam jeszcze przyjsc z nim w pon, bo ma katar.

Do góry