Fredka do alergologa powinnaś iść z aktualną morfologia z rozmazem i po wizycie u laryngologa (u nas tak jest) i jak ja dostaje skierowanie do alerg to od razu na morfologie i do laryngologa-sprawdzić czy od tej strony ok
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Fredka, to kiepsko- ale w sumie dobrze, że się w końcu wyjaśniło o co chodzi i można coś zdziałać. Tylko jak przechodzi na płuca, to chyba wcześniej można było zdiagnozować- nie ma to jak trafić do kompetentnego lekarza...
no Fredka to szczescie w nieszczesciu - ze diagnoza jest dobrze, szkoda że to juz tak poważnie, tylko jak do cho...ry nikt wczesniej tego nie widział????
no ale mimo wszystko diagnozujcie bo jesli sie powtarza to moze cos byc i z alergia - ale nie życze!!! my sobie ze skórą Bartka totalnie nie radzimy a do roku nie miał problemów...
no ale mimo wszystko diagnozujcie bo jesli sie powtarza to moze cos byc i z alergia - ale nie życze!!! my sobie ze skórą Bartka totalnie nie radzimy a do roku nie miał problemów...
Baśka Ola jest chora tak poważnie pierwszy raz,pierwszy raz bierze antybiotyk.
A jakie macie problemy ze skórą? Może coś Ci pomogę, bo sprawa jest mi dobrze znana...
Dziękujemy za słowa otuchy!!!! Olka wcale nie wygląda na chorą, funkcjonuje normalnie kaszel znikł. Ale bym się przejechała, jakbym nie poszła do lekarza. Wierzcie mi po niej nic nie widać. No ewentualnie dzisiaj zbladła jak prześcieradło i to wszystko.
A jakie macie problemy ze skórą? Może coś Ci pomogę, bo sprawa jest mi dobrze znana...
Dziękujemy za słowa otuchy!!!! Olka wcale nie wygląda na chorą, funkcjonuje normalnie kaszel znikł. Ale bym się przejechała, jakbym nie poszła do lekarza. Wierzcie mi po niej nic nie widać. No ewentualnie dzisiaj zbladła jak prześcieradło i to wszystko.
Ostatnia edycja:
Fredka dzięki Bartek ma zmiany, głównie na buzi (troche na brzuszku i kolanie), jak się pochorowali to bardzo mocne mu się zrobiły...pewnie sterydem by zeszło ale na razie jeszcze próbuję bez...generalnie problemy zaczęły się pojawiać jak zmieniliśmy ketotifen na aerius, chyba trzeba bedzie wrócić do ketotifeny, z tym że wtedy miał prawie 2 miesiace katar którego nie mogliśmy wyleczyć i jak zmienilismy lek to katar minął ale zaczęły sie problemy skórne...chyba trzeba bedzie dalej kombinować z lekai przeciwalergicznymi
a jak Ala?
a jak Ala?
reklama
Podziel się: