reklama
Rusiu a jak często korzystasz z Berodualu?
tylko raz - tzn wowczas w marcu lekarz jej przepisal...i kilka dni kazal stosowac...
Stasiu- zdrowiej nam!
no napisałam sie i net sie wysypał
Fredka-szukaj dobrego lekarza i powodzenia !!! trzymam kciuki za Ale- taka maleńka a tyle sie nacierpi szkoda mi jej strasznie....
Ania- mam nadzieje że jednak nic sie w badaniach nei potwierdzi- w końcu jak ktos chory to apetytu brak-tak jest u nas...
a my jeszcze walczymy z katarem bakteryjnym- jedyny plus ze odpukac nie schodzi niżel ale coś chyba i nie za bardzo przechodzi- przynajmniej u Bartka pewnie jakies pneumokoki własnie nam w tych nosach siedzą i balują
Fredka-szukaj dobrego lekarza i powodzenia !!! trzymam kciuki za Ale- taka maleńka a tyle sie nacierpi szkoda mi jej strasznie....
Ania- mam nadzieje że jednak nic sie w badaniach nei potwierdzi- w końcu jak ktos chory to apetytu brak-tak jest u nas...
a my jeszcze walczymy z katarem bakteryjnym- jedyny plus ze odpukac nie schodzi niżel ale coś chyba i nie za bardzo przechodzi- przynajmniej u Bartka pewnie jakies pneumokoki własnie nam w tych nosach siedzą i balują
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A u nas prawdopodobnie zapalenie krtani;( zostajemy w domu tak czy inaczej bo nie mamy samochodu
Sylwuś a co się dzieje? Macie suchy kaszel? Bo u nas tak się zapalenie objawia. I stawia nas na nogi syrop Drosetu 5 ml 2 razy dziennie ( bądź 3 w ostrych przypadkach) i sinoced na noc. Tylko tyle, że nie pamiętam ile. PO 3 dniach nie ma już nic.
Zdrówka
Zdrówka
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas mloda tez zaczyna kaszlec znowu ... Echhhhh
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas kaszel okropny, chyba skończymy u lekarza i znowu na zwolnieniu, zwariuje chyba teraz podaje syrop prawoślazowy, witaminę c oraz rutinacee oraz stosujemy inhalacje.
Podziel się: