reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
O matko Fredka, Ty to masz... Zdrówka dla dziewczynek!!!
Kurcze a nie mógłby A posiedzieć w domu i Ci pomóc?

cos mi tu net muli ..i nie moge skorzystac z internet call...ale bede Irmo pamietala!...

Mateusz ma anginę. Ta pogoda mnie dobije i przedszkole też:-(Dzwoniłam dziś zglosić, że Matek chory a ona mi że on taki podatny na choroby ale się nie dziwi bo rodzice ciągle chore dzieci dają do przedszkola:wściekła/y:W tym półroczu to dopiero drugi raz jest chory ale martwie się bo przestaje jesc tylko pije strasznie dużo i dziś poruszyłam temat z naszą pediatrą i jak tylko wyzdrowieje robimy wszystkie wyniki bo podobno jest to częsty u dzieci objaw cukrzycy. Mam nadzieję, że u nas się nie sprawdzi

oby nie Aniu! zdrowka dzieciaczkom zycze!

my troszke w weekend podziebilismy Duske..bo caly czas bylismy na dwozre..a pogoda zmieniala sie jak w kalejdoskopie..i wczoraj troszke kaszlala i miala katar..ale nizmiennnie- inhalacje i widze, ze chyba opanujemy to, bo teraz spi i cisza...ladnie oddycha..
na angine tez stosowalam inhalacje z sola fizj..ale tu tez dodawalam jakies lekarstwo wziewne (musialabym sprawdzic- chodzi mi po glowie berodual?..nie pamietam..i szybko przeszlo..poki co bezpowrotnie...
Ja jestem w szoku jak cudowne urzadzenie ten inhalator (co nie trudni zauwazyc jak je zawsze tu zachwalam:D bo tu wilgotne powietrze..to hartowanie w przedszklu, zmienna pogoda i my wiecznie walczylismy z kaszlem,,,katarem u Duski..a teraz zero chorob!tylko cos przykukam...raz -inhalacja i luz

jak ma zwykly katar czy zaczyna kaszlec...daje sama sol fizjologiczna podaje+ ewentualnie syrop prawoslazowy doustnie oczywiscie... i po dniu doslownie wszysto ustaje...
a jak miala angine w marcu to dostalam od lekarza w Polsce berodual(bo to az splywalo jej i wowczas on zalecil inhalacje z sols fizjologiczna i 12 kropli berodualu, do tego podawalam syrop flegamine, syrop prawoslazowy i doslownie od razu przeszlo..

reklama
No jestem ciekawa jak nasz inhalator bedzie dzialac :-) Co mam jeszcze dokupic? zebym od razu w Pl.sie zaopatrzyla...jakies specjalne kropelki czy co-oprocz soli fizjologicznej....

Zdrowka dla dzieciakow :-)

Do góry