reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Bilans nocy. Ola kaszle, Ala kaszle a ja ząbi. Spałam ze 2 godziny. U Ali prawdopodobnie jest nawrót zapalenia oskrzeli.

jejkuuu...Fredka - biedna Ty nasza...dziewczynki zdrowka kochane!!!
oj i ja dzis niewyspana..ale to dlatego, ze moj sasiad za sciana obchodzil 30 ur.....a my zamiast do sypialni od razu isc spac...to padlismy przed tv w salonie...mamy bardzo szczelnie wyciszone mieszkanie...i tzreba sobie wyobrazic co musialo sie dziac...skoro o 3.20 lady gaga nas obudzila:O bad romance...az sie przestraszylam..no i zasnelismy dopiero przed 5...oczywiscie przenieslismy sie do sypialni..tam ciszaaaa..
ale o 6.40 Klaudia juz mnie obudzila...dokimalam niby do 8...;/..ale i tak jestem padnieta, wiec FREDZIA- ...nawet nie potrafie soibie wyobrazic jak TY sie meczysz...

Zmieniajac lekko temat - mojej przyjaciolki dzieci tak chorowaly, ze antybiotyk za antybiotykiem...i ona zaczela szukac innego lekarza wroclaw/jelenia gora...no i od wymazow z gardla, po przeswietlenia, badania doszli, ze dzieci maja pneumokoki...w marcu teraz je wyleczyla...

a ja siedzę w internecie i siedzę. I czym dłużej dłubie to dochodzę do wniosku, że Ala przechodzi Koklusz. Muszę namówić lekarkę, żeby zrobiła jej badania pod tym właśnie kontem. Jeśli tak by było. To właśnie przechodzilibyśmy 3 fazę. Może któraś z Was miała z tą chorobą do czynienia?

Pati krztusiec to inna nazwa. dzieci są szczepione na tą chorobę w pierwszym roku swojego życia. Tylko dotarłam do wypowiedzi lekarzy,którzy twierdzą, że szczepienia te coraz mniej chronią dzieci. A objawem tej choroby jest między innymi napadowy kaszel z poświstem oraz powikłania w postaci zapalenia oskrzeli. Choroba przewlekła.

Nie wiem co Ci kochana doradzic... jakos mam male obycie z chorobami :/ ALe z calych sil trzymam kciuki by w konu bylo dobrze :) Usciski dla Alusi...A Ty Fredka wywal Adama z dzieciakami na spacer i walnij sie we wyro i odespij troche,naladuj baterie bo krecka dostaniesz :)

reklama
Do góry