reklama
jejkuuu...Fredka - biedna Ty nasza...dziewczynki zdrowka kochane!!!
oj i ja dzis niewyspana..ale to dlatego, ze moj sasiad za sciana obchodzil 30 ur.....a my zamiast do sypialni od razu isc spac...to padlismy przed tv w salonie...mamy bardzo szczelnie wyciszone mieszkanie...i tzreba sobie wyobrazic co musialo sie dziac...skoro o 3.20 lady gaga nas obudzila:O bad romance...az sie przestraszylam..no i zasnelismy dopiero przed 5...oczywiscie przenieslismy sie do sypialni..tam ciszaaaa..
ale o 6.40 Klaudia juz mnie obudzila...dokimalam niby do 8...;/..ale i tak jestem padnieta, wiec FREDZIA- ...nawet nie potrafie soibie wyobrazic jak TY sie meczysz...
Zmieniajac lekko temat - mojej przyjaciolki dzieci tak chorowaly, ze antybiotyk za antybiotykiem...i ona zaczela szukac innego lekarza wroclaw/jelenia gora...no i od wymazow z gardla, po przeswietlenia, badania doszli, ze dzieci maja pneumokoki...w marcu teraz je wyleczyla...
oj i ja dzis niewyspana..ale to dlatego, ze moj sasiad za sciana obchodzil 30 ur.....a my zamiast do sypialni od razu isc spac...to padlismy przed tv w salonie...mamy bardzo szczelnie wyciszone mieszkanie...i tzreba sobie wyobrazic co musialo sie dziac...skoro o 3.20 lady gaga nas obudzila:O bad romance...az sie przestraszylam..no i zasnelismy dopiero przed 5...oczywiscie przenieslismy sie do sypialni..tam ciszaaaa..
ale o 6.40 Klaudia juz mnie obudzila...dokimalam niby do 8...;/..ale i tak jestem padnieta, wiec FREDZIA- ...nawet nie potrafie soibie wyobrazic jak TY sie meczysz...
Zmieniajac lekko temat - mojej przyjaciolki dzieci tak chorowaly, ze antybiotyk za antybiotykiem...i ona zaczela szukac innego lekarza wroclaw/jelenia gora...no i od wymazow z gardla, po przeswietlenia, badania doszli, ze dzieci maja pneumokoki...w marcu teraz je wyleczyla...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredzia masz przesrytane :/
Rusia toc to fajna pobudka
Rusia toc to fajna pobudka
a ja siedzę w internecie i siedzę. I czym dłużej dłubie to dochodzę do wniosku, że Ala przechodzi Koklusz. Muszę namówić lekarkę, żeby zrobiła jej badania pod tym właśnie kontem. Jeśli tak by było. To właśnie przechodzilibyśmy 3 fazę. Może któraś z Was miała z tą chorobą do czynienia?
patrycja24berlin
Fredka ja wogole pierwszy raz slysze taka nazwe ...wiec nie pomoge
Pati krztusiec to inna nazwa. dzieci są szczepione na tą chorobę w pierwszym roku swojego życia. Tylko dotarłam do wypowiedzi lekarzy,którzy twierdzą, że szczepienia te coraz mniej chronią dzieci. A objawem tej choroby jest między innymi napadowy kaszel z poświstem oraz powikłania w postaci zapalenia oskrzeli. Choroba przewlekła.
patrycja24berlin
Nie wiem co Ci kochana doradzic... jakos mam male obycie z chorobami :/ ALe z calych sil trzymam kciuki by w konu bylo dobrze Usciski dla Alusi...A Ty Fredka wywal Adama z dzieciakami na spacer i walnij sie we wyro i odespij troche,naladuj baterie bo krecka dostaniesz
reklama
Podziel się: