reklama
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Mi powiedziala pediatra ze moze to byc wysypka , szorstka skora albo TYLKO bole brzuszka, czyli odpowiedz ukladu pokarmowego co podejrzewam u nas.
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja też nie zakładam.Czapka ląduje tylko na głowie, jak mała jest po kąpieli, a siedzę z nią przy otwartym oknie, a i to na 20-30 minut, a potem zdejmuję.
Szkoda mi tych dzieci w parku, co mają czapy na głowie. Temperatura zabujcza- kilka stopni wyższa niż w inkubatorze...
Szkoda mi tych dzieci w parku, co mają czapy na głowie. Temperatura zabujcza- kilka stopni wyższa niż w inkubatorze...
A ja zakładam, podobno do 1 roku zycia dziecko powinno miec czapeczke na głowie. mamy taką letnią dziurkowaną, przewiewną. maluszek uszka ma zakryte i ja jestem spokojniejsza. Mimo upału czasem zawiewa do wózka.
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Ja tez nie zakladam bo szkoda mi synka, caly spocony od tej czapeczki widze ze sie morduje wiec tylko pare minut po kapieli i pa pa czapeczko ;D
reklama
Ja zakladam czapke - bardzo cienka a i tak ostatnio dostal potowki....boje sie o uszka Mateuszka...
Sumka -powodzenia u lekarza i daj znac co z malym...
a ja mam inne pytanie..Jak usypiacie maluszki..czy zasypiaja przy cycu???? czy macie jakies swoje sposoby, chodzi mi o drzemki w ciagu dnia i o nocne zasypianie..
U mnie wyglada tak ze glownie przy cycu zasypia, raz sie udalo na rekach, raz na kolanach a raz u nas na lozku go przytulalam i zasnal
a o zasypianiu samemu w lozeczku nie mam mowy....
tutaj znalazlam fajny artykul o zasypianiu ale nie wiem czy to nie kolejna teoria ktora ciezka wcielic w zycie...
http://www.mamotoja.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=71&Itemid=54
Sumka -powodzenia u lekarza i daj znac co z malym...
a ja mam inne pytanie..Jak usypiacie maluszki..czy zasypiaja przy cycu???? czy macie jakies swoje sposoby, chodzi mi o drzemki w ciagu dnia i o nocne zasypianie..
U mnie wyglada tak ze glownie przy cycu zasypia, raz sie udalo na rekach, raz na kolanach a raz u nas na lozku go przytulalam i zasnal
a o zasypianiu samemu w lozeczku nie mam mowy....
tutaj znalazlam fajny artykul o zasypianiu ale nie wiem czy to nie kolejna teoria ktora ciezka wcielic w zycie...
http://www.mamotoja.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=71&Itemid=54
Podziel się: