reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Pewnie, że aktor! A ja muszę, kurna, wymyślać co prawda a co nie!!!

Kasiu, oczywiście, że dotykałam - i nic. Przeciez gdyby go bolało, to nie dałby się dotknac, nie dałby sobie zmierzyć w tym uchu temperatury, nie spałby pół nocy i w ogóle by płakał. A ten radośnie do mnie rano przybiegł. Nie żebym się martwiła. :-)

reklama
to ci mały kłamczuszek z Wojtusia ;-):-D

u nas chorób ciąg dalszy, Izie ospa przechodzi, to zaczęły wyskakiwać chrostki Wojtkowi, ja chyba oszaleję, następne 2 tyg siedzenia w domu i proszenia się by ktoś zrobił mi zakupy:baffled: a na piątek mam bilety na przedstawienie "scooby doo i widmo piratów" kupione chyba z 2 miesiące temu, nie mam z kim Wojtka zostawić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do dupy to wszystko:-(

reklama
Irmo- juz kiedys pisalam..gdybym tak mieszkala, gdzie bym chciala, gdzie mam mieszkac w przyszlosci...to na bank bym Wojtasa i Izke Ci zabrala bys odpoczela!...trzymaj sie kochana!!! ..moze jakas studentke>?...do pomocy przy dzieciach..?opieki na kilka godzin...

Do góry