reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Pati, ja zauważyłam na twarzy. Zobacz, czy ma we włosach, bo coś obiło mi się o uszy, że choć jeden pryszczyk powinien być w częsci owłosionej. Te początkowe, to tylko czerwone kropeczki. Te większe wyglądają jak bąbelki z płynem.

Zdrówka dzieciaczki!!!

reklama
Adam akurat po mloda jechal do przedszkola -zobaczymy co sie z tego wyklulo....Zaraz ja sprawdze...No i jak przybylo zaraz zrobie termin do lekarza...

A mi dzis wyskoczyly jeszcze trzy opryszczki...i to w takim miejscu ni na wardze ni pod nia i strasznieeeeeeeeee mi to przeszkadza..Prawa dolna warhe w polowie mam cala w opryszczkach-masakra!!!

Kasia my po przeleczeniu jakism super ekstra antybiotykiem nie pozbylismy sie gradowek, dopiero po zrobieniu wymazu (pisalam ci o tym) i wymazie dała zwykła gentamecyne za 1 zł do oczy i kurde zlazł!!! ale ma dalej brzydkie przekrwione dolne powieki i jesccze resztki splaszczone gradowek siedza ale widac sie sie spłaszczaja a trwa to juz 4 miesace od leczenia wiec niestety... ja sie boje ze to ***** wróci bo jest oslabiona od chorob oczy jej caly czas ropieja - a wymaz drugi robiłam i czyste oko, nie rozumiem tego jak moze oko ropiec a nie byc bakterii w tej ropce? Chyba ze to taka jej uroda bo ma te ropki tylko po spaniu, ale kurde wg mnie to nie jest normalne - co innego spiochy miec a co innego takie ropki w kącikach! Jak bede miec wiecej gotówki to powtorze badanie chyba!!!

U nas falszywy alarm...Jak na ospe te krostki za male,we wlosach nic nie znalazlam,w buzi ani sladu,nie bylo goraczki...Mam obserwowac....No i zadna krostka nam nie wyrosla od tego momentu kiedy to wynalazlam...Moglo byc ze ja jakis owad maly pokasal....

Jak weszlam wogole do naszego lekarza myslalam ,ze padne..przede mna z jakies 5 osob,za mna nastepne tyle,cala poczekalnia...Mysle sobie 1,5 h nie nasze.....:confused2: ale podchodze do rejstracji i mowie ,ze mamy jakies dziwne plamy:-D i zaraz poza kolejka weszlysmy :-) VIP-plamy ;-):-D

Fredka no jestem w szoku:szok::szok::szok:
Matek po chorobie ok ale coś dziwnego dzieje się z jego buzią. Najpierw zeszła mu skóra z noska i policzków a teraz ma na jednym policzku czerwoną plamkę:eek:Nie wiem co to, podejrzewam alergię ale narazie wstrzymuję się z wizytą u lekarza bo wiecie co się dzieje teraz w przychodniach, poza tym dopiero co wyszedł z choroby i nie chcę by coś podłapał. W sumie po nowym roku i tak mamy testy robić a narazie maści i kremy zostają

reklama
U nas z lekarzem jest o tyle dobrze, ze zawsze na dany dzien mozna sie zapisac. A jak by zabraklo miejsc, to od 18.00 działa nocna pomoc lekarska i tam zawsze przyjmą.

Wygląda na to, że Wojtka tylko zawiało. Rano jeszcze coś mówił o bolącym uszku, więc poszlismy na kontrolę, ale uszko zdrowe. Więc jak tak dalej pójdzie, to jutro pójdzie do przedszkola, a po południu na te testy alergiczne.

Ostatnia edycja:
Do góry