reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja raz ze przestalam palic to mi sie wech polepszyl a dwa w ciazy poprostu wyczucie mialam mega...Truskawki to mi z 10 metrow pachnialy...a kibel mimo ze bardzo starannie czyscilam domestosem plus jakis zapach to i tak dojdami mi lecialo...i zaraz paw
my mamy testy na 29 grudnia, 30 grudnia druga wizyta u alergolog (dzis bylismy tez) na 12 grudnia mam wizyte u laryngoloa. Na razie mamy wziewy do nosa i oskrzeli - Budiar (steryd), Ventolin - jakis na rozkurczenia oskrzeli i Rhinocort (tez sterdy) do nosa do tego jakaś mieszanke w platkach na migdala.
zobaczymy czy to cos nam da...
oprócz tego bylam w wtorek u lekarza pediatry i jeszcze dołozyla jakies leki na rozrzedzenie wydzieliny - Mucofluid do nosa i jakis drugi lek.
A kasa wypływa mi z porfela...... Kurde mam nadzieje ze to moje dziecko przestanie mi w końcu chorowac
zobaczymy czy to cos nam da...
oprócz tego bylam w wtorek u lekarza pediatry i jeszcze dołozyla jakies leki na rozrzedzenie wydzieliny - Mucofluid do nosa i jakis drugi lek.
A kasa wypływa mi z porfela...... Kurde mam nadzieje ze to moje dziecko przestanie mi w końcu chorowac
patrycja24berlin
Gluszek i tego ci zycze-faktycznie na leki to mozna wydac majatek.... Tu naprawde wielka ulga sa darmowe leki...
i ja tzrymam kciukasy!
ja wczoraj bylam u lekarza z mala...mimo, ze juz jest ok...to ma nieraz napady kaszlu...juz nie w nocy, ale czasem w dzien ...lekarz powiedzial, ze ma lekko zaczerwenione gardlo, jakby splywal katar i przez to podraznione jest...dala jej taka masc na bazie antybiotyku do nosa + paracetamol i nurofen
mowi, ze jest po prostu lekko podziebiona..i zupelnie nieotrzebnie sie stresuje...mam w przyszy piatek przyjsc do kontroli...
smiala sie ze mnie, ze przy drugim zmieni mi sie podejscie i bede bardziej wyluzowana...(dala mi do zrozumienia, ze z perdola przyszlam..a z badan powiedziala, ze moge zrobic mlodej bad moczu
ja wczoraj bylam u lekarza z mala...mimo, ze juz jest ok...to ma nieraz napady kaszlu...juz nie w nocy, ale czasem w dzien ...lekarz powiedzial, ze ma lekko zaczerwenione gardlo, jakby splywal katar i przez to podraznione jest...dala jej taka masc na bazie antybiotyku do nosa + paracetamol i nurofen
mowi, ze jest po prostu lekko podziebiona..i zupelnie nieotrzebnie sie stresuje...mam w przyszy piatek przyjsc do kontroli...
smiala sie ze mnie, ze przy drugim zmieni mi sie podejscie i bede bardziej wyluzowana...(dala mi do zrozumienia, ze z perdola przyszlam..a z badan powiedziala, ze moge zrobic mlodej bad moczu
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati a jak stosujesz ten olbas? kropisz poduszke ?
patrycja24berlin
tak Syla.poduszke i pizamke...czasami dam tez na koldre jakas krople...Nie zaluje tych kropli-dam czasami nawet z 7 ;-)
reklama
ja zazwyczaj klade obok skropiona chusteczke...ale chyba pomysl dziewczyn jest lepszy, bo chusteczka fruwa po calym lozku i daje marny efekt
a dzs Klaudia po wyjsciu z domu do przedszkola...zetknela sie z chlodnym powietrzem ...i tak zaczela kaszlec, ze zwymiotowala, po czym mowie Duska wracamy do domu dobrze? jak sie czujesz? a mloda..juz dobrze ...i chce isc do przedszkola!...ciekawa jestem jak po bedzie sie czula...
a dzs Klaudia po wyjsciu z domu do przedszkola...zetknela sie z chlodnym powietrzem ...i tak zaczela kaszlec, ze zwymiotowala, po czym mowie Duska wracamy do domu dobrze? jak sie czujesz? a mloda..juz dobrze ...i chce isc do przedszkola!...ciekawa jestem jak po bedzie sie czula...
Podziel się: