reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Mamoot, w podstawówce miałam uczulenie od wody w basenie - zrobiły mi sie jakby chrostki w zgięciach kolan i w pachwinach. Pamiętam jak dziś, jak mama smarowała mi jakimś białym, pudrowym płynem. Strasznie paliło:szok: Jak mi zeszło, to wróciłam na basen (mielismy wf na basenie) i syfstwo nie wróciło...:eek:

A moze Mamootku zmień mu kosmetyki na emolienty i to wystarczy.
Ja mam np tak ze jak za długo uzywam jednego kosmetyku np typu krem czy mydło to sie uczulam i dlatego co jakis czas musze zmieniac i ciagle szukam nowosci:-)

My po kontroli u okulisty. Okularki na szczęście dobrze dobrane, Martuś wszystko dobrze pokazywała. Problem gradówek nie rozwiązany- ta duża na powieczce jeszcze nie zeszła, pod powieczką się wygoiła, ale za to ma kolejną pod drugą powieczką i na zewnątrz :wściekła/y: i tak się z badziewiem będziemy zapewne bujać dopóki będzie zimno.

A moze Mamootku zmień mu kosmetyki na emolienty i to wystarczy.
Ja mam np tak ze jak za długo uzywam jednego kosmetyku np typu krem czy mydło to sie uczulam i dlatego co jakis czas musze zmieniac i ciagle szukam nowosci:-)

To jest myśl. Coś polecasz?
Byc może coś w tym jest. Od wizyty u pani alergolog odstawiliśmy mydło i myjemy Wojciaszka Oilatum, a potem jeszcze mamy krem natłuszczający. I na razie jest lepiej. Zdecydowałam, że póki co nie daję Claritine, bo Wojtka to nie swędzi, a chcę widzieć co się dzieje z tymi plamkami.

reklama
Do góry