reklama
Mamoot, w podstawówce miałam uczulenie od wody w basenie - zrobiły mi sie jakby chrostki w zgięciach kolan i w pachwinach. Pamiętam jak dziś, jak mama smarowała mi jakimś białym, pudrowym płynem. Strasznie paliło Jak mi zeszło, to wróciłam na basen (mielismy wf na basenie) i syfstwo nie wróciło...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A moze Mamootku zmień mu kosmetyki na emolienty i to wystarczy.
Ja mam np tak ze jak za długo uzywam jednego kosmetyku np typu krem czy mydło to sie uczulam i dlatego co jakis czas musze zmieniac i ciagle szukam nowosci:-)
Ja mam np tak ze jak za długo uzywam jednego kosmetyku np typu krem czy mydło to sie uczulam i dlatego co jakis czas musze zmieniac i ciagle szukam nowosci:-)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
My po kontroli u okulisty. Okularki na szczęście dobrze dobrane, Martuś wszystko dobrze pokazywała. Problem gradówek nie rozwiązany- ta duża na powieczce jeszcze nie zeszła, pod powieczką się wygoiła, ale za to ma kolejną pod drugą powieczką i na zewnątrz i tak się z badziewiem będziemy zapewne bujać dopóki będzie zimno.
A moze Mamootku zmień mu kosmetyki na emolienty i to wystarczy.
To jest myśl. Coś polecasz?
Byc może coś w tym jest. Od wizyty u pani alergolog odstawiliśmy mydło i myjemy Wojciaszka Oilatum, a potem jeszcze mamy krem natłuszczający. I na razie jest lepiej. Zdecydowałam, że póki co nie daję Claritine, bo Wojtka to nie swędzi, a chcę widzieć co się dzieje z tymi plamkami.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No własnie na poczatek Oilatum a potem delikatne mydło np Mustela, albo G&H
reklama
Podziel się: