Jutro idziemy w końcu z Wojciaszkiem do alergologa. Juz nie wiem, czy Wam pisałam czy nie, bo to było w wakacja, a mnie wtedy tu nie było, ale Wojtkowi w wakacje zniknęły te czerwone plamki na nogach i pupie, z którymi "woziliśmy się" od zeszłej jesieni. No wieć wyszło, że to uczulenie na coś warszawskiego, bo na Mazurach nic nie było. Wróciliśmy i był spokój. Potem, jak Wojtek przechodził wirusowe zapalenie gardła jakoś pod koniec września, to mu coś wyskoczyło na pupie. I tak już zostało. Ciekawa jestem co mi powie jutro lekarz.
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dziekuje dziewczyny za zdrowko dla mlodego...Zal mi go cholernie... :-(
Ps.dopisze cos na zamknietym ;-)
Ps.dopisze cos na zamknietym ;-)
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Sandra ma też zapalenie krtani już niestety drugi tydzień przez trzy dni nic nie mówiła .... bierze antybiotyk do tego jakaś infekcja wirusowa z przedszkola była oczywiście o pójściu do przedszkola nie ma mowy .... a ona już dostaje "jebla" w domu
szkoda mi jej strasznie bo jak nigdy bardzo chce iść do przedszkola , nie ma się co dziwic nudzi się bardzo mimo iż wymyślamy coraz to nowe zajęcia ale ile można siedzieć w domu
Zdrówka wszystkim
szkoda mi jej strasznie bo jak nigdy bardzo chce iść do przedszkola , nie ma się co dziwic nudzi się bardzo mimo iż wymyślamy coraz to nowe zajęcia ale ile można siedzieć w domu
Zdrówka wszystkim
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Sandrula-ZDROWECZKA :-)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Oj, choróbska grasują... życzymy wszystkim zdrówka!
Moja Żaba została u babci do środy, w piątek jeszcze gardło było bardzo czerwone i nie nadawała się do przedszkola.
Moja Żaba została u babci do środy, w piątek jeszcze gardło było bardzo czerwone i nie nadawała się do przedszkola.
reklama
Podziel się: