reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Jutro idziemy w końcu z Wojciaszkiem do alergologa. Juz nie wiem, czy Wam pisałam czy nie, bo to było w wakacja, a mnie wtedy tu nie było, ale Wojtkowi w wakacje zniknęły te czerwone plamki na nogach i pupie, z którymi "woziliśmy się" od zeszłej jesieni. No wieć wyszło, że to uczulenie na coś warszawskiego, bo na Mazurach nic nie było. Wróciliśmy i był spokój. Potem, jak Wojtek przechodził wirusowe zapalenie gardła jakoś pod koniec września, to mu coś wyskoczyło na pupie. I tak już zostało. Ciekawa jestem co mi powie jutro lekarz.

reklama
Sandra ma też zapalenie krtani już niestety drugi tydzień przez trzy dni nic nie mówiła :szok: .... bierze antybiotyk do tego jakaś infekcja wirusowa z przedszkola była oczywiście o pójściu do przedszkola nie ma mowy .... a ona już dostaje "jebla" w domu
szkoda mi jej strasznie bo jak nigdy bardzo chce iść do przedszkola , nie ma się co dziwic nudzi się bardzo mimo iż wymyślamy coraz to nowe zajęcia ale ile można siedzieć w domu :wściekła/y:

Zdrówka wszystkim

Oj, choróbska grasują... życzymy wszystkim zdrówka!
Moja Żaba została u babci do środy, w piątek jeszcze gardło było bardzo czerwone i nie nadawała się do przedszkola.

reklama
Do góry