reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Poszłam zrobić Mateuszowi badania po tym jak przez tydzien pogorszył się jego apetyt, zaczął zasypiac wszędzie np. ledwo poszedł do przedszkola wyciągał leżak i spał, usnął nawet na stołówce z głową na stole, i był blady prawie przezroczysty. Nasza pani doktor zaleciła morfologię i badanie moczu po to by wykluczyć anemię którą mi sugerowano. Fakt poziom żelaza też ma niski ale jeszcze nie wskazuje anemii. No a od dwóch dni widać poprawę bo zaczął jeść normalnie, nawet ma spory apetyt i jest na nowo żywy, energiczny. Nawet wczoraj byliśmy na weselu i szalał do 1 w nocy i zrobił furorę na weselu:tak:Mam nadzieję że ponowne rozszerzone badania wyjdą już dobrze. Węzły i gardło czyste też i powiem wam szczerze że widząc reakcję naszej pani doktor bardzo się wystraszyłam sama.

Matek nie strasz mamusi i nas..takze b. sie o Ciebie broju maly martwimy!!! Trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze!
zdrowka maluszki!

reklama
Do góry