reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Matek zycze duzo duzo zdrowka!!!

a co Cie Aniu zaniepokoilo, ze zaczelas my robic bdania- co wskazywalo na anemie, czy stan zapalny?

Matek oby to tylko cos niewielkiego ... i szybkiego powrotu do zdrowia zyczymy.

No wlasnie Aniu tez mialam zapytac jak to wyszlo...jakies typowe/okresowe badania czy inne poszlaki? Piszesz o anemiia Matek jakos tak zupelnie mi sie z tym nie kojarzyl.Chociaz lekarze mowia,ze u dzieci czesto ciezko to rozpoznac (Julek ma bardzo slabe zelazo a naanemika nie wyglada...tyle, ze musimy sie pilnowac i tez bedziemy sprawdzac).
Tylko ten stan zapalny u Matka :-( - oby antybiotyk pomogl i na tym sie skonczylo.

Baska nie zazdroszcze tego doswiadczenia ani Karolowi ani Tobie. Jak pomysle to az mnie wzdryga. Biedny Karol, ze tak sie musial nacierpiec...:-(

Ostatnia edycja:
Mnie w Polsce kolezanka zapakowala wlasnej roboty sloiczek malin (wlasciwie to sok z malin ale z masa malin) - jako, ze to dobre na przeziebienie ...wiec sie slucham i jak tylko ktores zakaszle to serwuje kubek ciepleko soku z malinami. Jak dotad powazniej sie nie rozlozyli :-)

o malinowy sok tez mam....:tak:Jutro mlodej zaserwuje bo tez pokaszluje dos ostro i od czwarku jest w domu....
Ja kupuje zawsze syropy takie na kaszel poprostu:-D w aptece....no...Kurde nie wiem czemu ale smiac mi sie chce...normalnie sama do siebie sie ryje...To ten szampan ?:shocked2:

Ja ogolnie jakos ostatnie czasy pije rozowe szampany,wina,sekty itd...Wiec u mnie to nie nowosc...czerowne lubie wypic od czasu do czasu,ale nie nawidze kiedy mam wokol ust takie czerwone:-D

reklama
Do góry