reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ania daj od razu znac...Buziaki dla Matiego :*
o matko...az mi sie slabo zrobilo! Karol jestem pewna podziwu- ja stara krowa jakby mi tak 4 razy - skopalabym a histeria nie mialaby granic!
Klaudia miala raz pobierana - balam sie bardziej niz ona...Pani bardzo delikatnie wbila sie w zyle w raczce..ze mala nawet nie zawuazyla - co sie stalo?..
Ja telepalam sie jak galareta
Klaudia miala raz pobierana - balam sie bardziej niz ona...Pani bardzo delikatnie wbila sie w zyle w raczce..ze mala nawet nie zawuazyla - co sie stalo?..
Ja telepalam sie jak galareta
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
O shit!! Karol buziak :*
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
W takich sprawach najlepsze sa Panie w szpitalach dziecięcych maja niesamowita wprawę:-)
Lolo jestes bardzoi dzielny
Lolo jestes bardzoi dzielny
reklama
U nas nic nie wiadomo. Wyniki wykazały u Mateusza stan zapalny w organizmie ale nie wiadomo gdzie????Płuca, oskrzela czyste, węzły w normie, brzuszek ok, nawet sprawdzano mu narządy płciowe i też ok, zęby ok bo byliśmy u dentysty więc skąd ten stan zapalnyZapobiegawczo dostał antybiotyk na tydzien i ma siedzieć w domu pod obserwacją. Za tydzień ponowimy badania z rozszerzonymi badaniami krwinek białych. Jak narazie wiem tylko że czeka go długie leczenie bo po kolejnych wynikach jak będzie ok to czeka nas leczenie pod kątem zwiększenia krwinek czerwonych
Lolek ale dzielny jesteś
Lolek ale dzielny jesteś
Podziel się: