reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Mati,trzymaj się:)
A my dzisiaj przeżyliśmy koszmar-Pani 4 razy sie wbijała Karolowi w żyłe a i tak jej sie nie udao pobrac...nie musze chyba dodawać jaka była histeria :(:(:(

o matko...az mi sie slabo zrobilo! Karol jestem pewna podziwu- ja stara krowa jakby mi tak 4 razy - skopalabym:szok::-D a histeria nie mialaby granic!

Klaudia miala raz pobierana - balam sie bardziej niz ona...Pani bardzo delikatnie wbila sie w zyle w raczce..ze mala nawet nie zawuazyla - co sie stalo?..
Ja telepalam sie jak galareta:sorry:

reklama
U nas nic nie wiadomo. Wyniki wykazały u Mateusza stan zapalny w organizmie ale nie wiadomo gdzie????Płuca, oskrzela czyste, węzły w normie, brzuszek ok, nawet sprawdzano mu narządy płciowe i też ok, zęby ok bo byliśmy u dentysty więc skąd ten stan zapalny:no:Zapobiegawczo dostał antybiotyk na tydzien i ma siedzieć w domu pod obserwacją. Za tydzień ponowimy badania z rozszerzonymi badaniami krwinek białych. Jak narazie wiem tylko że czeka go długie leczenie bo po kolejnych wynikach jak będzie ok to czeka nas leczenie pod kątem zwiększenia krwinek czerwonych

Lolek ale dzielny jesteś:tak:

Do góry