reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

zdróweczka kochani i kochane!

U nas sypnął śnieg i uziemione jesteśmy w domu. Adam od wczoraj pracuje i nie wiem gdzie ręce włożyć. Do tego wszystkiego nie kupiłam Oli zimowych butów i chyba na barana zaniosę ją do sklepu:-). Myślałam,że zdążę z zakupami a tu taka kicha. Będzie śmigać w kaloszach. Na szczęście do sklepu mamy blisko.

reklama
I mojej Dusce nagle nogi tak urosly..ze dlugosc wkladki (bo ma takie rozbiegane numery od 25-nawet 28 -ktore ja cisna), ma male stopki - 15,5 cm dl wkladki - i to na styk!...kurcze w sobote na bank latansko za butami!

U nas też w sobotę wyprawa po zimowe buty :tak: a wczoraj na pasowanie przedszkolaka Martuś poszła w gumowcach :-D bo jesienne na bank byłyby przemoczone, przecież trzeba było sprawdzić jak dużo tego śniegu leży :-)

No jakoś trzeba było dotrzeć :-) ale jak dotarłyśmy, to obuwie oczywiście zostało zmienione :-D
W ogóle wczoraj mi płacz urządziła, bo chciała sanki :szok: przecież jest już śnieg!

a tu jest popaprana pogoda! ranki chlodne..zmine wrecz.....a ok 13 swieci pieknie sloneczko! i jest piekna sloneczna jesien:sorry:

Ja dla mlodej buty mam...Tylko dla mnie jeszcze jakies....No i dla mlodej jeszcze jakas kurtke potrzebuje...Taki oto moj problem:-D bo to nie watek o zakupach ;-)

reklama
Ja z Matim biegam po lekarzach bo nie wiadomo co mu jest. Nie jest przeziębiony, ani nie wirus. Podejrzewają anemię. Normalnie oszaleć można z nim teraz bo kompeltnie jeść nie chce, Dzisiaj po południu wyniki mają być a jutro znowu do lekarza.

Do góry