reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Wlasnie,tylko jak to z niej wyciagnac jak mowie do niej "powiedz dlaczego"to ona odpowiada"dlaczego":-D:eek:
Jak poszlam wczoraj na prawko,a Adam musial wyjsc to mloda zostala z moja mama i tak beczala i krzyczala ze mama bala sie ze sasiedzi policje wezwa...:shocked2:A ja znam te jej krzyki i moge wyobrazic sobie co babcia porzeszla...Tak sie zdenerwowala i przejela ze sie poplakala:-(

reklama
Hmm ja mysle ze to kwestia zmiany, w domu jest troche inaczej, wiecej osób ito dzieciaki zazwyczaj nie lubia zmian.

A co do odzywek to Wojtek nie lepszy tez potrafi powiedziec babci ja Cie tu nie chce jedź do swojego domu, itp

No i wyszlo szydlo z worka-babcia zadrapala Noemi w palec:-D:-D:-D:-D:-D:-D No normalnie tragedia jakich malo...:szok::-D:-D:-D i nie ma zamiaru wcale chyba babci wybaczac...Wcale nie chce zeby babcia wrocila....:no:

dzieci czasem w ten sposob zwracaja na siebie uwage...a im bardziej wiecej dany temat mielimy, tym barzdiej bywaja zawziete! tak zauwazylam jest z Klaudia...
mi sie np. nie podoba, ze Klaudia jak jej sie zwraca uwage to, robi taka mine jak dorosly jakis cwaniak...paskudne to, jakby z gory na wszytko i wsyzstkich lala...dzis mi pani w przedszkolu powiedziala, ze jest b. madra, grzeczna, ale ma takie pomysly jakich inne dzieciaczki nie maja- oryginalne:sorry:...wysypywanie lisci za ogrodznie, wspinanie sie na ploty, a jak je zwrocila uwage, ze nie wolno to zrobila taka mine....(wiem jaka) i rece tak skrzyzowala..(na zasadzie pchi..Juz tego wiecej nie zrobila, jest posluszna, ale jakj widac te jej minke nie tylko ja spostrzeglam:sorry: (ona zawsze byla mistrzynia wymownych minek, ale ta mi sie nie podoba:-D

czytam, czytam i śmiać mi się chce, chociaż wcale nie jest to takie śmieszne. A dlaczego... bo uważam że choroba Oli spowodowana jest zazdrością w stosunku do Ali. Jak tylko biorę ją na ręce zaraz wymiotuje. A widzę, że Noemi pamiętliwa jest. Weź teraz takiej coś zrób to cię naleje:-):-):-):-).

Kurcze Fredzia to ty masz nielada problem....A angazujesz Ole w opieke nad Ala? albo przynioslas jej np.po powrocie ze szpitala prezencik od Ali? moze takie male podstepstwa by pomogly?Jak wogole Ola reaguje na mala?Jest zlosliwa,czy cieszy sie ze ma siostre?

reklama
No i zapanowala zgoda-tfu tfu odpukac...Babcia przywiozla mlodej mini audi,do tego zestaw -helikopter,policja,drzewka,ludziki itp i mloda zadowolona,z babcia na zgode se daly i smaza teraz ryby:-D:-D:-D:-D

Do góry