reklama
nie pozwolili mi wejsc jak jej zakładali ale słyszałam ze strasznie płakała a wtedy jeszcze jej sie to wogóle nie zdazało,wiec nie wiem moze dlatego ze była z obcymi bezemnie, ale od razu zrobiła tam siku i przynieśli mi ja juz bez cewnika(serce mi sie krajało jak to słyszałam miałam ochote tam wejsc i zrobic z nimi porzadek)ale mysle ze warto było bo gdyby nie to to musiałaby dostawać przez tydzień zastrzyki
w szpitalu
dla mnie też nie było to przyjemne dlatego bałam się żeby jej założyli al;e kłucie przez 7 dni też nie było by przyjemne a w dodatku okazało sie że wcale nie było potrzebne
zastanów sie co dla niej lepsze
dla mnie też nie było to przyjemne dlatego bałam się żeby jej założyli al;e kłucie przez 7 dni też nie było by przyjemne a w dodatku okazało sie że wcale nie było potrzebne
zastanów sie co dla niej lepsze
a my to musiałyśmy leżęć w szpitalu na obserwacji może to i dobrze bo dzięki temu zrobili wiecej badań ale wtedy to mnie to wkurzało że musimy tam być jak prawie nic jej nie robili
i potem nawet po cewnikowaniu musiałyśmy jeszcze jeden dzień czekać na wynik
i potem nawet po cewnikowaniu musiałyśmy jeszcze jeden dzień czekać na wynik
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Pobieranie moczu do woreczka nigdy nie jest diagnostyczne. Mogloby byc gdyby udalo sie zlapac srodkowy strumien prosto do sterylnego pojemniczka a to wymaga cierpliwosci zarowno dziecka jaki i mamy. Najlepszym wyjsciem jest cewnikowanie i pobieranie moczu z pecherza, tylko takim wynikiem lekarze powinni sie sugerowac no ale jak tu zacewnikowac dziecko w domu ;D
Moj Eliasz przeszedl juz 2 razy ZUM ( zakazenie ukl. moczowego ) i 2 razy bral ZInacef, w tym raz domiesniowo. Teraz czekamy na cystografie, wiec wiem jaki to bol gdy dziecko jest chore, trzymamy kciuki za Otylke !
Ell koniecznie probuj zlapac srodkowy strumien ,jesli juz masz sie meczyc pobierajac mocz wogole to zrob to tak zeby bylo dobrze ;D
Moj Eliasz przeszedl juz 2 razy ZUM ( zakazenie ukl. moczowego ) i 2 razy bral ZInacef, w tym raz domiesniowo. Teraz czekamy na cystografie, wiec wiem jaki to bol gdy dziecko jest chore, trzymamy kciuki za Otylke !
Ell koniecznie probuj zlapac srodkowy strumien ,jesli juz masz sie meczyc pobierajac mocz wogole to zrob to tak zeby bylo dobrze ;D
reklama
Podziel się: