reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Agatko Twoja Oliwka kończy dzisiaj 3 miesiące!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!! Przełomowy czas :D Najstarsza dzidzia na czerwcówkach:))))

reklama
I my życzymy Oliwce wszystkiego najlepszego!

Jej, jak ten czas leci! Jeszcze niedawno nie mogłyśmy się doczekać, kiedy dzidzie wyjdą z brzuszków, a tu proszę- już jedno Słoneczko ma 3 miesiące! A moja Marta niewiele młodsza...

Dziewczyny czy walsze maleństwa się slinią ? Mój od kilku dni wypluwa litry śliny i robi takie bańki... na ząbki to chyba jeszcze zawcześnie ?

A tak przy okazji- Agaciulko, smakowało Oliwce jabłuszko?
Martusia dzis wreszcie zrobiła kupkę po wielkich płaczach i mękach, i chyba jest z pół kilo lżejsza! Dobrze, bo już myślałam że znowu panią doktor odwiedzimy-jutro byłoby 2 tygodnie i kazała przyjsć, jeśli by nie zrobiła.
Fusik, Martusia też sie ślini... mojej bratanicy pierwszy ząbek wyrósł jak miała 3,5 miesiąca, więc całkiem mozliwe, że niedługo naszym dzidziom zaczną żąbki rosnąć.

Kasiu mój Kubek też się ślini na potęgę i też się zastanawiałam czy to nie ząbkowanie ;D

Ola też sięślini ale najwięcej jak pcha łapki do buzi i łapie się za dziąsełka. wtedy to od razu cała mokra się robi.

reklama
Klamka, Rusałka, Kasia K., fusik - DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA !!!!!
Kasiu K. - jeszcze nie próbowałam z jabłuszkiem bo wypróbowałam najpierw sposób pediatry. Moja mała robiła kupke co kilka dni, a ostatnio nawet raz na tydzień. Pediatra powiedziała, zebym teraz spróbowała podawać małej tylko herbatke RUMIANKOWĄ, nie koperkową. Podobno niektórym dzieciom właśnie rumiankowa pomaga w trawieniu. Oliwka zaczeła ładnie robić kupki, więc może też spróbuj :)
Odnośnie ślinienia moja mała już od jakiś 3 tyg strasznie sie ślini i pcha całą piąstkę do buzi. Śmiesznie to wygląda :laugh:

Do góry