reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Kochane ciotki-bardzo dziekujemy za slowa otuchy...Mloda broi jakby nic na brodzie nie miala :-)

Syla a nie zjadl Wojtek jakis nowosci.?..albo jaki agrest z krzaka ;-)

Włąsnie nic nowego nie jadł - nie mam zielonego ani nawet zółtego pojecia na co to uczulenie - obstawiam jakis barwnik spozywczy bo od tego ju zwcześniej miewał pokrzywke:tak:

mi alergolok mówiła, ze uczulaja podobnież ciemne tkaniny jak np czarny czy granatowy.

My jesteśmy już po bilansie 2 latka. Ola ma zapalenie krtani. dostałyśmy tonę lekarstw. Dostała skierowanie do ortopedy, bo niestety Pani nie podobały się jej nogi. Uwaza że ma krzywe w V. Tzn rozchodzą sie u góry. I będzie musiała nosić odpowiednie wkładki do butów. No i oczywiście wykryła szmery przy serduchu. Ze względu na chorobę, to badanie bedzie powtórzone jeszcze raz. Oczywiście ma nadwagę.Wazy 15 kg i ma 92 cm wzrostu. Po za tym zrobione miała badania krwi. Następna wizyta 2 czerwca. A tak reszta w porządku.

Sylwia, to nieciekawie:baffled: mam nadzieję, że szybko dojdziecie o co chodzi.
Fredko, najważniejsze, że Oleńka jest pod kontrolą. Zdrówka Oleńko!!

Sylwia, wysypka zawsze strasznie mnie wkurza, bo generalnie nie wiadomo po czym to:wściekła/y:Oby szybko zeszło i nie swędziało:tak:
Olka, zdróweczka! Fredka, jakoś nie potrafię sobie wyobrazić tych nóżek w kształcie V. X tak, ale V??? A dlaczego napisałaś "oczywiście wykryła szmery przy serduchu". Olka miała jakieś problemy z serduszkiem - nie pamiętam :zawstydzona/y:
I tak jak pisze Mamoot - najważniejsze, że pod kontrolą.

Fredka no to bilans był konkretny. Jestem ciekawa jak u nas będzie bo Magdy bilnase pozostawiały zawsze wiele do życzenia tylko że ona miała wtedy innego lekarza

reklama
Ola nie miała nigdy kłopotów z serduchem. "oczywiscie" wynikało tylko i wyłącznie z tego że się wszystkiego lekarka czepiała. A co do nóg hmm, nogi rozchodzą jej się od kolan w kształcie v. Przyznam się szczerze, że nigdy na to nie zwracałam uwagi.
Jakoś tak wyszło:blink:.

Do góry