reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
u mnie też koszmar. Ola wstaje przed 6. Dzieki temu nie mogę wyszykowac się do pracy. Do 6.30 ( wychodzę do pracy) ganiam po całym mieszkaniu, karmiąc ją, ubierając, sadzając na nocnik i ubierając się. W ten sposób nic nie jem rano i ubieram się w biegu do autobusu. Ochrona już za wczasu otwiera mi furtkę, żebym zdażyła:-).

no i najgorsze. Ola chora. Dzisiaj w nocy spadła z łóżka z takim hukiem, ( chukiem ciort wiadomo, analfabeta ze mnie:-D ) że myslałam że sobie coś zrobiła. Ma temeperaturę i daje mi niexlepopalić w nocy. Dzisiaj wstawałam do niej ze 3 razy. A i tak spadła. Nie ma to jak Świetna opieka nocna:szok:.

a my nadal przechodzimy męki :( ostatnio zasypiał 23, 23, 1.3, 23, 0.30...też przez to że pomimo że zaczął spać w dzień to i tak walczy do upadłego i w końcu pada ok 16.30...no a potem wesolutki i radosny do nocy choć i tak nie dajemy mu pospać po południu za długo, w nocy śpi tylko ok 9h!!! chyba trzeba zmienić taktyke - spróbujemy go rano wcześniej budzić bo wstaje ok 8.30-9.00...więc logicznie - im wcześniej rano wstanie tym wcześniej padnie w dzień itd...od jutra sprawdzamy czy sie sprawdzi bo juz jestesmy wykonczeni!!!
Fredka - buziaczki dla Oli!!!

Fredka , przy dzieciach to wszystkiego mozna sie nauczyc nawet w pól godziny zrobic to co zajmuje godzinkea :-D
duzo całusków dla Oli i niech zdrowieje:-)
basia ,ty chyba na rzesach chodzisz?i małemu trzeba przyznac ze wytrwały trzymaj sie:-)

Olenka caluski kochana :-)

Karolku Ty to chyba robisz jakas szkole przetrwania dla rodzicow:sorry::szok:

Moje dziecko tez chore...katar na maxa i kaszel... ech mam nadzieje ze do wyjazdu jej sie polepszy...Adam tez choruje...i mnie cos lapie ale ja sie nie dam:laugh2:

reklama
Do góry