reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
u mnie też koszmar. Ola wstaje przed 6. Dzieki temu nie mogę wyszykowac się do pracy. Do 6.30 ( wychodzę do pracy) ganiam po całym mieszkaniu, karmiąc ją, ubierając, sadzając na nocnik i ubierając się. W ten sposób nic nie jem rano i ubieram się w biegu do autobusu. Ochrona już za wczasu otwiera mi furtkę, żebym zdażyła:-).

no i najgorsze. Ola chora. Dzisiaj w nocy spadła z łóżka z takim hukiem, ( chukiem ciort wiadomo, analfabeta ze mnie:-D ) że myslałam że sobie coś zrobiła. Ma temeperaturę i daje mi niexlepopalić w nocy. Dzisiaj wstawałam do niej ze 3 razy. A i tak spadła. Nie ma to jak Świetna opieka nocna:szok:.

a my nadal przechodzimy męki :( ostatnio zasypiał 23, 23, 1.3, 23, 0.30...też przez to że pomimo że zaczął spać w dzień to i tak walczy do upadłego i w końcu pada ok 16.30...no a potem wesolutki i radosny do nocy choć i tak nie dajemy mu pospać po południu za długo, w nocy śpi tylko ok 9h!!! chyba trzeba zmienić taktyke - spróbujemy go rano wcześniej budzić bo wstaje ok 8.30-9.00...więc logicznie - im wcześniej rano wstanie tym wcześniej padnie w dzień itd...od jutra sprawdzamy czy sie sprawdzi bo juz jestesmy wykonczeni!!!
Fredka - buziaczki dla Oli!!!

Fredka , przy dzieciach to wszystkiego mozna sie nauczyc nawet w pól godziny zrobic to co zajmuje godzinkea :-D
duzo całusków dla Oli i niech zdrowieje:-)
basia ,ty chyba na rzesach chodzisz?i małemu trzeba przyznac ze wytrwały trzymaj sie:-)

Olenka caluski kochana :-)

Karolku Ty to chyba robisz jakas szkole przetrwania dla rodzicow:sorry::szok:

Moje dziecko tez chore...katar na maxa i kaszel... ech mam nadzieje ze do wyjazdu jej sie polepszy...Adam tez choruje...i mnie cos lapie ale ja sie nie dam:laugh2:

reklama
Do góry