reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dzieki laski...bedzie gut :-)
Baska bedzim sie dzis grzali -zobaczymy co z tego wyjdzie
Baska bedzim sie dzis grzali -zobaczymy co z tego wyjdzie
oj dziewczyny i mam kłopot, Izka złapała grypę jelitową, leciało z niej dziś i górą i dołem, wezwałam lekarza, przepisał m.in.smektę i gastrolit, ale to cholerstwo ma paskudny smak i Izka nie chce tego pić:-wściekła/y: teraz bidula zasneła, dałam jej panadol bo jakaś gorąca się zrobiła , macie jakiś sposób by dziecko wypiło to cholerstwo??
Pani doktor mówiła żeby z colą dać bo cola pomaga na żołądek i zabija ten smak, ale młoda nie chce nawet spróbować, eh nie wiem co robić, boję się że mi się odwodni i w szpitalu wylądujemy :---(
Pani doktor mówiła żeby z colą dać bo cola pomaga na żołądek i zabija ten smak, ale młoda nie chce nawet spróbować, eh nie wiem co robić, boję się że mi się odwodni i w szpitalu wylądujemy :---(
A ja z innej beczki. Czy wasze maleństwa piją jeszcze mleko modyfikowane? Ola pije bebiko 3r 3 razy dziennie. Woli je od innego jedzenia. Najlepiej to jadła by je non stop. Trudno jej dać coś nowego do jedzenia. Ogólnie to coś tam wetnie. Jednak mleko jest górą. A u Was?
reklama
Irma, Miki w szpitalu na rota dostawal Floridral (tzn. polecany, sami musieliśmy sobie kupić) - nie było problemu z jego wypiciem zwłaszcza z herbatką - a jest bardzo wybredny jesli chodzi o leki (w saszetce, do rozpuszczenia w wodzie). Pić musi!!! Dietka bez melka, jogurtów, owoców!
Fredka, Miki je mleko modyfikowane 2 razy dziennie i nie przeszkadza mi to. Myslę, że do 2 latek pociągniemy.
Fredka, Miki je mleko modyfikowane 2 razy dziennie i nie przeszkadza mi to. Myslę, że do 2 latek pociągniemy.
Podziel się: