reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
oj dziewczyny i mam kłopot, Izka złapała grypę jelitową, leciało z niej dziś i górą i dołem, wezwałam lekarza, przepisał m.in.smektę i gastrolit, ale to cholerstwo ma paskudny smak i Izka nie chce tego pić:-:)wściekła/y: teraz bidula zasneła, dałam jej panadol bo jakaś gorąca się zrobiła , macie jakiś sposób by dziecko wypiło to cholerstwo??
Pani doktor mówiła żeby z colą dać bo cola pomaga na żołądek i zabija ten smak, ale młoda nie chce nawet spróbować, eh nie wiem co robić, boję się że mi się odwodni i w szpitalu wylądujemy :-:)-:)-(

a z mlekiem nie idzie jej tego dać. Ola brała nifuroksazyd. Jakoś jej to wchodziło.

Izuniu trzymaj się cieplutko. Trzymamy kciuki

A ja z innej beczki. Czy wasze maleństwa piją jeszcze mleko modyfikowane? Ola pije bebiko 3r 3 razy dziennie. Woli je od innego jedzenia. Najlepiej to jadła by je non stop. Trudno jej dać coś nowego do jedzenia. Ogólnie to coś tam wetnie. Jednak mleko jest górą. A u Was?

reklama
Irma, Miki w szpitalu na rota dostawal Floridral (tzn. polecany, sami musieliśmy sobie kupić) - nie było problemu z jego wypiciem zwłaszcza z herbatką - a jest bardzo wybredny jesli chodzi o leki (w saszetce, do rozpuszczenia w wodzie). Pić musi!!! Dietka bez melka, jogurtów, owoców!

Fredka, Miki je mleko modyfikowane 2 razy dziennie i nie przeszkadza mi to. Myslę, że do 2 latek pociągniemy.

Do góry