reklama
Dzięki dziewczyny - dziś juz lepiej - to znaczy zasnął ok 23!!! ale bez jakichś większych histerii tylko nakręcony był - czytanie, zabawa, łażenie itp...przy próbach położenia - histeria - normalnie jakby bał się strasznie zasnąć!!! tak mi się zaczyna wydawać że to jest po prostu taka jego reakcja na stres, we wrześniu jak wróciłam do pracy przerabialiśmy przecież to samo - nie łączyłam tego z powrotem z wychowawczego bo nie okazywał żadnych objawów tęsknoty czy stresu poza tym zasypianiem właśnie!!! ale teraz mam podejrzenie że to taka jego reakcja właśnie na zmiany...
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Baśka przytulamy mocno. Trzymajcie się dzielnie.
Dzięki, Karol niestety cały czas nadpobudliwy, chwilami wręcz agresywny...nie słucha się w ogóle, złości się strasznie, np wali w stół...no ale rozumiem go doskonale, dziś zasnął ok 16.40 jak jadł zupę na szczęście zostało ledwo na dnie bo biedak głodny by spał...a wcześniej - na próby położenia spać straszna nadpobudliwość i płacz - dopiero jak unieruchomiony (samochód/krzesełko) to jest szansa że padnie...
Basiu trzymamy za Was kciuki! Może dzisiaj będzie lepiej. Bardzo Wam współczuje. Na dłuższąmete musi to być strasznie męczące zarówno dla was i karolka. U mnie Ola ostatnio zrezygnowała z dziennego spania i pada jak mucha po 21. A rano 5.30 i moje dziecko kica jak młody króliczek:-)
basienka33
Początkująca(y)
Basia trzymaj sie,teraz bedzie coraz lepiej:-)
Fredka wiem cos o tym rannym wstawaniu ,tylko co bedzie jak przejdziemy na czas letni :-) :-(
Fredka wiem cos o tym rannym wstawaniu ,tylko co bedzie jak przejdziemy na czas letni :-) :-(
reklama
basienka33
Początkująca(y)
ale ci dobrze moja 5.45:-(
Podziel się: