reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Irma smekta to faktycznie paskudztwo. Ola jak miała grypę jelitową to też musiała to brać i też protestowała. Ale lekarka kazała zrobić z tego taką gęstą zaiwesinę i razem z Krzyśkiem zaaplikowaliśmy to w małych porcjach łyżeczką. Nie powiem trochę to na siłę było, ale chyba pomogło, bo Olcia chorowała tylko 2 dni. Gastrolitu nie piła tylko miała takie probiotyki chyba LacidoBaby to się nazywało i to przemycaliśmy w herbatce i jakoś szło.
<<Trzymaj się dzielnie Izunia i jak mówi mój tata złe na złe >> Ola.

Fredka Ola je kaszki na mleku modyfikowanym na śniadanie i kolację i chyba długo tak pociągniemy, bo z niej taki Tadek Niejadek, zwłaszcza jak chodzi o próbowanie nowych rzeczy. A używamy Nan Activ 3.

fakt, Ola nie odwodniła się dzięki dużej ilości pitej zwykłej cherbaty. Doiła ja naokrągło. Lekarz mi powiedział, że dawać jej do picia to co chce, to sie nie odwodni.

Oj Izuniu trzymaj się - buziaki wielkie:-D:tak:

My tak naprawde nigdy nie podawalismy modyfikowanego, bo Wojtek długo doił cyca a teraz kaszek na modyfikowanym nie chce jeść mówi ze są be woli zwykła manne na mleku krowim i mleczko tez takie zwykłe z kartonu albo kakao, płatki ryżowe na mleku, budyń lub inne takie tam

My dajemy mleko nie z kartonu UHT tylko takie w butelkach pasteryzowane. A latem na Mazurach prosto od krowy. Mniam!
Wojciaszkowi modyfikowane też nie smakowało.

Irma trzymaj sie i duzo buziaków dla niuni:-)
a mleka to Zuzka nawet w buzi nie miała ani kaszy manny,budyniu itp raz tylko dałam jej kaszke smakowa to sie zwymiotowała dlatego chyba karmiłam ja tak długo cycusiem ,moja starsza tez nie lubi mleka a ja to nienawidze łe łe łe

Izunia trzymaj się!!!
Karol na modyfikowanym bebilon 3 bo ma alergie na krowie , pewnie i do 3ego roku bedzie tak musiał...na początku jak skończyliśmy karmienie piersia to tez nie chciał samego tylko na gęsto z kaszką jakoś przechodziło ale z czasem się przyzwyczaił i do samego, no i u nas wszystko na modyfikowanym - budynie, płatki itp itd
u nas bez zmian :( koszmar ze spaniem...jesteśmy na okrągło wykończeni i nnieprzytomni, w dodatku ostatnio KArol budził się w nocy z płączem - nie wiem czy stres czy neiwygoda, czy go swędzi czy zęby...w dodatku przy tych histeriach przez sen jest nie do uspokojenia, naprawdę ciężko - tym bardziej że jedynym powodem z jakiego moje dziecko płacze jest spanie...w dzień nie ma problemu dopóki nie trzeba iść spać

reklama
Do góry