reklama
basienka33
Początkująca(y)
Basiu trzymaj sie dzielnie .Moja starsza złamała reke majac 6 lat 3 noce musiałam z nia spac ,bo nie mogła sie przyzwyczaic do gipsu .Na 4 dzien juz było dobrze ,a po 6 tygodniach nie chciała go zdjac.:-)
Dzięki dziewczyny
padam na pysk...właśnei zasnął (kładziony od 20) w ciągu ostatnich 3 dni średnia spania na dobę u Karola wynosi ok 9h!!!! zdecydowanie za mało - on już chyba zaczyna być osłabiony tym a im bardziej jest zmęczony tym bardziej nadpobudliwy się robi - wszystkie leki uspokajające działąją też na niego pobudzająco!!! dokładnie dotyczą go wszystkie efekty paradoksalne - pobudza zamiast uspoajać, nie jest w stanie usnąć w wózku - pada ale za dużo ciekawych rzeczy się dzieje, w domu to samo - płacze ze zmęczenia ale wstaje i idzie po kapcie żeby pojezdzic na rowerku, w łóżeczku - nie chce się połozyć tylko siedzi i płacze - głowa mu się kiwa ale dzielnie walczy....koszmar i masakra, nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze jak patrze na zdjęcia Matiego czy Noemi śpiącej na siedząco na kanapie, nie wiem skąd moje dziecko wzięło taki układ nerwowy i co z niego wyrośnie...
padam na pysk...właśnei zasnął (kładziony od 20) w ciągu ostatnich 3 dni średnia spania na dobę u Karola wynosi ok 9h!!!! zdecydowanie za mało - on już chyba zaczyna być osłabiony tym a im bardziej jest zmęczony tym bardziej nadpobudliwy się robi - wszystkie leki uspokajające działąją też na niego pobudzająco!!! dokładnie dotyczą go wszystkie efekty paradoksalne - pobudza zamiast uspoajać, nie jest w stanie usnąć w wózku - pada ale za dużo ciekawych rzeczy się dzieje, w domu to samo - płacze ze zmęczenia ale wstaje i idzie po kapcie żeby pojezdzic na rowerku, w łóżeczku - nie chce się połozyć tylko siedzi i płacze - głowa mu się kiwa ale dzielnie walczy....koszmar i masakra, nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze jak patrze na zdjęcia Matiego czy Noemi śpiącej na siedząco na kanapie, nie wiem skąd moje dziecko wzięło taki układ nerwowy i co z niego wyrośnie...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska kurcze ale Wam wspolczuje... Ja bym chyba szaleju dostala...moje nerwy by juz siadly...Wiem co to jest meczyc sie tak z dzieckiem kiedy nie chce zasnac...Przerabialam cos podobnego po swietach bozego narodzenia...
Trzymaj sie dzielnie...W koncu to minie...wroci wszystko do normy...
Moze tak o 18:00 podaj do picia Karolkowi melise...To delikatnie uspokaja i dziala nasenniie...Moze te ziolka lepiej na niego zadzialaja?
Trzymaj sie dzielnie...W koncu to minie...wroci wszystko do normy...
Moze tak o 18:00 podaj do picia Karolkowi melise...To delikatnie uspokaja i dziala nasenniie...Moze te ziolka lepiej na niego zadzialaja?
Baska wspolczuje naprawde - nie wiem jak sama bym taka sytuacje zniosla. Dziwi mnie troche, ze Karol nie zastapil sobie jednego kciuka drugim - nie myslalam, ze przyzwyczajenia/upodobania moga byc tak silne w tym wieku. a 9 godzin spania to rzeczywiscie malutko - miejmy nadzieje, ze zacznie sie w koncu wyrownywac i okres usypiania wejdzie w czas spania. Tego wam serdecznie zycze!
Pati melisa go pobudza!!! pytaąłm w aptece czy to możliwe - usłyszałąm że na 5% ludzi melisa działą pobudzająco...i najwidoczniej moje dziecko do nich nalezy dziś padł na godzinke o 17...wcześniej za nic sie nie dało, teraz ogląda swoja dobranocke a po niej zaczniemy walkę
reklama
Podziel się: