Ojej dziewczyny - 3h usypiania!!! od 20 do 23...a wszystko przez tego nieszczęsnego palucha - ciekawa jestem czy chociaż dzięki gipsowi oduczy się go ssać czy będzie po zdjeciu nadrabiał...przez te 3 h bvyła histeria, teletubisie, szał zabawy, melisa, viburcol, kupa, histeria (że nie może zdjać gipsu) itd plus histeria ze zmęczenia bo calutki dzień nie spał!!! ja z tego wszystkiego nawet śpiąca się nie czuję tylko wykończona...spadam pa
reklama
jejkooo..własnie na zdjeciach (na zamknietym) doczytałam, że Karolek ma cos złamane...Bozes...nie pytam jak to sie stało, bo pewnie pisałas tu...musiałam przeoczyc-doczytam. Karolku trzymaj sie dzielnie!!!Wiem co to miec gips..i jak bardzo przeszkadza..szczegolnie takiemu ciekawemu swieta maluszkowi- ale dasz rade-jestes twardzielem;-)Szybkiego powrotu do zdrowia Ci zycze!!!
Baska..wspołczujeTrzymaj sie kobito!!
Baska..wspołczujeTrzymaj sie kobito!!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Jejuu Baska ale Wam wspolczuje....Uscickaj koniecznie Nienika od nas...
no niestety jest płacz, nawet dostaliśmy recepte na jakieś doraźne psychotropy...nie chciałabym się do nich uciekać ale obawiam sie ze nie będzie wyjśćia-oczywiscie specjalne dla dzieci
Karolek całkiem dobrze funkcjonuje dopóki nie musi iść spać - bawi się ładnie, jakoś sobie radzi lewą rączką i widać że się zaczyna do tego przyzwyczajać
problem jest jak ma iść spać - jest strasznie zmęczony ale nie może ssać palca i wtedy dostaje histerii, dziś tez nie spał w dzień, chwile się zdrzemnął w aucie jak wracalismy od lekarza
poza tym dziś na kontoli chirurg powiedział że w czwartek założą mu normalny gips bo na razie ma taki niepełny - podłużnik, chcę mu kupić taki lekki tylko trochę się boję bo z tymi lekkimi podobno zdarza się że może uczulać i ciężko go zdjąć, no ale zwykły będzie strasznie ciężki...jak coś wiecie na temat tych gipsów to chętnie "wysłucham"!!!! poza tym Karol bryka jak zawsze - już sobie ten podłużnik złamał w łokciu...nie można go utrzymać w miejscu
Karolek całkiem dobrze funkcjonuje dopóki nie musi iść spać - bawi się ładnie, jakoś sobie radzi lewą rączką i widać że się zaczyna do tego przyzwyczajać
problem jest jak ma iść spać - jest strasznie zmęczony ale nie może ssać palca i wtedy dostaje histerii, dziś tez nie spał w dzień, chwile się zdrzemnął w aucie jak wracalismy od lekarza
poza tym dziś na kontoli chirurg powiedział że w czwartek założą mu normalny gips bo na razie ma taki niepełny - podłużnik, chcę mu kupić taki lekki tylko trochę się boję bo z tymi lekkimi podobno zdarza się że może uczulać i ciężko go zdjąć, no ale zwykły będzie strasznie ciężki...jak coś wiecie na temat tych gipsów to chętnie "wysłucham"!!!! poza tym Karol bryka jak zawsze - już sobie ten podłużnik złamał w łokciu...nie można go utrzymać w miejscu
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Baśka kup ten leki gips bo warto, mozna np w dobrym sklepie sportowym albo takim ze sprzetem rehabilitacyjnym kupic
jest o niebo lepszy ladny kolorowy mozebyc np z misiami:-) i o wiele jest w nim wygodniej nie swedzi itp
jest o niebo lepszy ladny kolorowy mozebyc np z misiami:-) i o wiele jest w nim wygodniej nie swedzi itp
reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
O jejku co ja tu czytam, Karolek, paluszek, gips Trzymaj się młody dzielnie....i wy też Basiu, ale potrafie sobie wyobrazić jakiej histerii dostaje Karol przy zasypianiu, jakbym Otylce nie dała smoka, to moglibysmy w ogole zapomniec o tym do czego słuzy łózko
Podziel się: