reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Podobno dziecko już w brzuszku ma swoją ulubioną pozycję, i tak się potem układa przez ok. 3 miesiące, na nic wszelkie walki, bo to przyzwyczajenie jest silniejsze. Martusi już coraz częściej się zdarza trzymać główkę prosto, ale oczywiście i tak najczęściej w końcu odwraca się w bok. Córeczka mojego brata też przekrecała główkę w zwykle w tą samą stronę, i właśnie ok. 3-4 miesiąca zaczęła z tego wyrastać. Teraz ma prawie roczek, i główkę ma śliczną!
wlasne wrocilam od ortoped - bioderka w porzadku...ale Mateuszek ma wodniaczka obu jader...Lekarz powiedzial ze to sie powinno wchlonac do 1 roku..mam nadzieje...
wasi synkowie tez to maja??? Nie wiem czemu pediatra tego nie zauwazyl..idziemy szczepic w srode to sie zapytamy jeszcze pediatry- juz teraz inny- o wodniaczka...
wasi synkowie tez to maja??? Nie wiem czemu pediatra tego nie zauwazyl..idziemy szczepic w srode to sie zapytamy jeszcze pediatry- juz teraz inny- o wodniaczka...
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Ania ja mam D3 w kroplach i jak pamietam ;D to odciagam trochę mleczka na łyżeczkę i daję 1 kropelkę. Pediatra kazała nam dawać 1 kroplę co drugi dzień ze względu na duże nasłonecznienie ale niestety ciężko mi jakoś o tym pamiętać ;D
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
A ja celuję do buzi z buteleczki daję po kąpieli, Marta się bardzo złości i protestuje przy ubieraniu, w krzyczacą buzię łatwo trafić. Nam kazali dawać kropelkę codziennie.
reklama
Podziel się: