reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Julien-zdroweczka...Cicha a moze cos zjadl co mu sie do zoladka przykleilo?Jakas skorka od pomidorka albo cos takiego i stad te czeste wymioty...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
:-)Julek zdrówka, Cicha a mozna podac odgazowana cole w temperaturze pokojowej pomaga w takich przypadkach
Dziekujemy dziewczyny i donosimy, ze wyglada t na przejsciowe przytrucie czy cos w tym stylu bo juz dzis bylo duzo lepiej. W sumie caly dzien prawie nie jadl (choc bardzo chcial ale mu nie pozwalalam) bo pochrupal troche wafla ryzowego, zjadl banana i mus jablkowy i tyle - ale juz niczego nie zwrocil a temperatura po zbiciu chyba nie rosnie (sprawdze na wszelki wypadek przed snem). Ogolnie to byl nawet w formie choc przylepka straszna - ale to chyba rezultat powrotu do domu po czterodniowej nieobecnosci a nie choroby:-):-)
Julek zdrówka!!!
Dziewczyny a ja mam pytanie, ile wasze dzieci piją dziennie i co im dajecie do picia????????????????????????????
bo dzisiaj niania mi zasugerowała że Iza bardzo dużo pije, i nie wiem teraz czy to dobrze czy też mam się martwić.
Dziewczyny a ja mam pytanie, ile wasze dzieci piją dziennie i co im dajecie do picia????????????????????????????
bo dzisiaj niania mi zasugerowała że Iza bardzo dużo pije, i nie wiem teraz czy to dobrze czy też mam się martwić.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wojtek pije wode, herbate z cytryna, kompot ewentualanie soki ale tylko takie świerzo wycisniete
reklama
Ola pije cherbatki Hippa około 250 ,300 milit dziennie . Jest to duży kubek niekapek. Oprócz tego kompoty, zwykłą cherbatę, soki.
Irmaa a w mieszakniu nie masz za gorąco? Może wyszusza jej sie gardzioło i stąd to picie. Zresztą co Wy chcecie od małego bąbla jak ja, jak mnie najdzie to potrafię pić cherbatę za cherbatą. Sądze, że to zależy od organizmu:-):-)
Irmaa a w mieszakniu nie masz za gorąco? Może wyszusza jej sie gardzioło i stąd to picie. Zresztą co Wy chcecie od małego bąbla jak ja, jak mnie najdzie to potrafię pić cherbatę za cherbatą. Sądze, że to zależy od organizmu:-):-)
Podziel się: