reklama
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Izuniu zdrówka i jeszcze raz zdrówka. Pociągająca i smarkata citka Basia życzy.
Wrześniowy katar minął i obyło się bez lekarza. Niestety Madzia znów chora- coś w szkole podłapała i niestety dziś miałam wizytę u lekarza bo oboje zagorączkowali. Oba moje chorowitki na antybiotykach ale wcale po nich nie widać że chorzy bo rozrabiają jeszcze więcej niż normalnieA Mati na dodatek ząbkuje o czym nie miałam pojęcia bo nie było objawów typu marudzenie a to 4 wyszły
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Madzia i Mati-prosze zdrowiec i to jak najszybciej-to rozkaz ciotki Patrychy
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
I my życzymy zdrówka wszystkim dzieciaczkom i cioteczkom! Mnie okropnie boli gardło i tylko pozostaje mi mieć nadzieję, że nie zarażę Marcinka żadnym cholerstwem....
U nas zwykle jak choruję ja czy mąż to na dzieci nie przechodzi bo tak mówią ze na domowe zarazki i choróbska dzieci się uodparniają a najgorzej jest jak są w większych skupiskach typu przedszkole czy szkołaAsiu zdróweczka dla Ciebie i oby Ci szybko minęło i nie przeszło na innych domowników
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
A ja mam dołka bo Kuba złapał mononukleozę. Nie wiem co jest ale na 100% jestem pewna że ma jakiś magnes na wszystkie wirusy jakie lataja w okolicy :sick: Mam tylko nadzieję że chociaż ptasia grypa go ominie tfu tfu
reklama
Podziel się: