reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dzieciaczki moje slodkie-ZDROWKA!!!!!!!!
Bardzo dziękujemy bo zdrówko się przyda Matiemu ale nie zapeszając nie pogarsza się mu i biegunka mija, gorączki nie ma tylko katar ale zaczęliśmy robić inhalacje z soli fizjologicznej i chyba obejdzie się bez wizyty lekarskiej
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Oj - zdrówka, zdrówka życzymy!!!
Pati, u nas są dni, kiedy Marcinek płacze i też nie chce wejść do wanny. Wtedy schemat jest taki, jak pisała Baśka - szybkie mycie i wypad z wanny. Najdziwniejsze jest to, że zdarza się to co jakiś czas przez dzień - dwa i przez kilka dni jest spokój...
Pati, u nas są dni, kiedy Marcinek płacze i też nie chce wejść do wanny. Wtedy schemat jest taki, jak pisała Baśka - szybkie mycie i wypad z wanny. Najdziwniejsze jest to, że zdarza się to co jakiś czas przez dzień - dwa i przez kilka dni jest spokój...
U nas też coś sie przyplątało, Izka pokaszluje, początki kataru, czerwone gardło i 38 stopni, do tego płacz i marudzenie...byłam u lekarza osłuchała ją na razie jest ok, ma brać tylko panadol i witaminke c , no i mam zbadać mocz tak na wszelki wypadek czy nie ma tak zapalenia, ale nie udało mi sie dziś go od Izy pobrać, kupiłam te woreczki do pobierania moczu ale biedna tak płakała że sie podddałam i wyciągnełam jej je.:-( ciekawe jaka mnie czeka noc, bo 2 ostatnie to były na czuwaniu, co chwilę pobudki z płaczem:-no:
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Zycze tego samego Izuni co Baska...:-)
reklama
Podziel się: