reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Zdjęcia robione dzisiaj przezemnie

beznazwy1psd2qo.jpg

Tu z Klaudusią sobie siedzimy
dscn34199vm.jpg

dscn34093xu.jpg

Tak wyglądamy w ciuchach
dscn34263ti.jpg

A tutaj wypchneliśmy brzunio  ;) W końcu to 27 tydzień

reklama
Asiu ale jesteś odważna....i jak to zrobiłaś??sama, ale z ciebie zdolna mamusia i taka promienna....

Niee, kurcze, wygladacie suuper, ja jak patrze na siebie w lustrze to wyglądam jak bym była w 9 miesiącu ciązy aż sie boje jak bede potem wygladać, hahaha

Agaciulka28 pisze:
Niee, kurcze, wygladacie suuper, ja jak patrze na siebie w lustrze to wyglądam jak bym była w 9 miesiącu ciązy aż sie boje jak bede potem wygladać, hahaha

Mam dokładnie takie same odczucia :laugh:

patrycja24berlin i Płock-Asia śliczne brzuszki ;D ;D ;D
Musze wam sie poskarżyć że moje dziecko chodzi za mną i mówi "gruba baba" a jak patrzę na brzuszki to same laseczki ;D

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Zdolna ? Zdjęcia takie sobie wyszły nic szczególnego tym bardziej, że fotki w pośpiechu robiłam jak mój mężuś będzie chciał mi robić fotki to dopiero będą śliczne. Ola a czemu napisałaś ale jestem odważna? Przecież fotki nie są odważne. Byłam pewna, że będę miała gigantyczny brzuszek i sobie popozuje. A tu taka malusia Klaudusią zobaczymy w 9 miesiącu ;) Rusałko wrzuć fotkę tylko większy trochę rozmiar bo takie malusie zdjęcia wklejasz a Klaudyś wcale nie widać :)

Obiecuję Asiu::)! sesja super - swoją drogą....mamy dosć podobne mieszkanka naszych Klaudys:)

Dziewczyny - wklejam co przyzwoitsze efekty wczorajszej sesji zdjęciowej zrobionej przez mojego męża :)

30 tydzień en face i z profilu :)

brzuszek30tydz21ob.jpg

brzuszek30tydz14gw.jpg

reklama
Do góry