reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
i ja też..

u nas Zosi wczoraj wyszła wysypka na stópkach trochę na kolankach i na rączkach też:confused: nie wiem od czego:baffled: bo jeszcze nigdy nie miała Rano ubierałam to nic nie było a koło 11 ona zdjęła sobie skarpetki ja patrze a tam czerwone bąble.dzisiaj dalej ma Po za tym nic jak nie zniknie to w pn do lekarza Nie wiem czy moge to bepanthenem posmarować albo sudocremem:baffled: na razie daję jej tylko wapno do picia i mam nadzieje że przejdzie.

Witam dziewczyny ja etz czekam na wiesci ale mam pytanie
któras z was dawała swojemu dzieciaczkowi elofen młoda moja ma go przepisany jemy od piątku i dzis rano miała biegunke w ulotce jest to objaw niepożądany - czy mam go dalej podawać czy zaprzestac i isc jeszcze raz jutro do lekarza ??

młoda ma wirusowe zapalenie gardla
bez tem i kaszlu

reklama
Łał ,łał ,łał ale tu się dzieje.
A tak właśnie przez ok tydzień chodziły mi po głowie myśli o Julianku ,ale nie miałam kompa( korzystałam z uprzejmości sąsiadki od czasu do czasu ale nie mogłam sobie spokojnie poczytać). A tu takie wieści .
Mamoflavii trzymajcie się dzielnie. Teraz już tylko musi być dobrze.
Elwisku ty to też masz przejścia ale też będzie dobrze . Ogromne buziole dla chorowitków

Do góry