reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Habcia, mnie sie wydaje, ze to caly czas to samo zapalenie tylko niedoleczone. Juliankowi przy niedroznych oskrzelach przepisali inhalacje. Moze Wy tez powinniscie je robic? Zapytaj, zawsze to lepsze niz coraz to nowy antybiotyk.

reklama
Habciu my też męczymy się z zapaleniem oskrzeli drugi raz i chyba było właśnie nie doleczone poprzednie. antybiotyk nie chciał teraz działać i dostałyśmy drugi jak mała dziś dostanie gorączki to mamy skierowanie do szpitala bo gorączkuje już od piątku.

Habcia, mnie sie wydaje, ze to caly czas to samo zapalenie tylko niedoleczone. Juliankowi przy niedroznych oskrzelach przepisali inhalacje. Moze Wy tez powinniscie je robic? Zapytaj, zawsze to lepsze niz coraz to nowy antybiotyk.

Maks tez nie dostawal antybiotyku, tylko inhalacje, albo sterydy na rozrzerzenie oskrzeli.

szczęśliwa1 ojej :( Moze własnie niech lekarka spróbuje inhalacji.

Ja uwazam, ze jest znakomita lekarka. Zapalenie oskrzeli przychodzi nagle, przedwczoraj nic nie było słychac. ale kazala mi przyjsc dzis.

To jest trzecie zapalenie oskrzeli w ciągu 2 miesięcy :( zobaczymy co dziś nam przepisze.

Zgadzam sie poprzednim razem bylam z Gabem w srode bo goraczkowal nic nie bylo slychac w oskrzelach a juz w piatek charczal strasznie i zapalenie

Jej Habciu biedny Maksiu :no: , usciski dla Was

przede wszystkim zdrówka dla chorowitków

u nas dzisiaj pobudka o 5.00 i marudzenie od rana, wyszliśmy na spacerek to było ok, tylko trochę tak nieprzyjemnie pochmurno. Na razie młody mi śpi, zobaczymy jak będzie później, ale jak na razie stawiam na ząbki.

Habcia na zapaleniu oskrzeli się nie znam, bo Wercia nigdy nie przechodziła. Jednak, może warto byłoby skonsultować się z innym lekarze. Ja wierzę, że ta lekarka jest znakomita, ale czy coś się stanie gdy małego zobaczy inny lekarz? Ja też zapisałam Weronikę w przychodni do jednego z najlepszych lekarzy w Elblągu. I niestety nacięłam się, bo chyba już ma zbyt wielu pacjentów, do tego liczne prywatne wizyty, dyżury w 2 szpitalach i facet chyba jest przemęczony i leci na sztukę podczas wizyt w przychodni. Już drugi raz po wizycie u niego z początkami infekcji, rozwija nam się ona jeszcze bardziej i trudno ją wyleczyć. Dlatego ja proponowałabym Ci zasięgnąć rady innego lekarza, ale zrobisz co uważasz. Buziaki dla Maksa

U nas puki co tylko stan podgorączkowy więc siedzimy w domu i jutro pójdziemy do lekarki do kontroli myśle że wreszcie ten antybiotyk zaczyna działać.

Habcia na zapaleniu oskrzeli się nie znam, bo Wercia nigdy nie przechodziła. Jednak, może warto byłoby skonsultować się z innym lekarze. Ja wierzę, że ta lekarka jest znakomita, ale czy coś się stanie gdy małego zobaczy inny lekarz? Ja też zapisałam Weronikę w przychodni do jednego z najlepszych lekarzy w Elblągu. I niestety nacięłam się, bo chyba już ma zbyt wielu pacjentów, do tego liczne prywatne wizyty, dyżury w 2 szpitalach i facet chyba jest przemęczony i leci na sztukę podczas wizyt w przychodni. Już drugi raz po wizycie u niego z początkami infekcji, rozwija nam się ona jeszcze bardziej i trudno ją wyleczyć. Dlatego ja proponowałabym Ci zasięgnąć rady innego lekarza, ale zrobisz co uważasz. Buziaki dla Maksa

byłam w nocy na pogotowiu i to samo lekarz powiedział.

wróciłam od lekarza. zapalenie oskrzeli, antybiotyk, w czwartek kontrola. Mozliwosc zapalenia płuc :( no to poszłam sobie do pracy:crazy::crazy:

habciu zdrówka dla Maksia, obawiam się że te infekcje łapie w żłobku, my póki co odpukać nie chorujemy, nocki średnie zaczyna spać w łóżeczku może się przekona....
górne dwójki pod skórą nie przebiły się jeszcze, Iga nie chodzi sama, no może dwa kroki zrobi ale to nie to za jeden paluszek się trzyma to ładnie drepcze, dziś jej roczek wesolutka od rana zrobiła mi pobudke o 6.20 zawsze śpi do po 7;)

reklama
Habciu biedny Maksio, tak go męczą te choroby:sorry:

zdrówka chorowitkom:tak::tak:
u nas wszyscy zdrowi (złego diabli nie biorą:-p:-p) młody tylko cały czas strasznie się ślini, chodzi z takim soplem przy brodzie, chyba jakiś ząb mu z lewej strony idzie bo cały czas paluchy w buzi:sorry:

Do góry